Saopšteno iz Uprave policije

Pripadnik kriminalne grupe u ZIKS-u napao policajca

Protiv pripadnika jedne organizovane kriminalne grupe, V.R. (32), rođenog u Kotoru a nastanjenog u Budvi, a koji se nalazi na izdržavanju kazne u ZIKS-u podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je napao zatvorskog policajca.
Objavljeno: 12. 10. 2018 - 15:49 Promjenite veličinu teksta: A A A

“On je 21. septembra, prilikom pretresa zatvorske ćelije u kojoj boravi verbalno napao službenika ZIKS-a”, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija u Podgorici je tokom prethodnih dana od šest lica F.B, R.R, G.J, .H, T.M. i S.Š. oduzela deset pakovanja heroina, tri pakovanja marihuane i jedno pakovanje kokaina.

Oni su procesuirani prekršajnom prijavom shodno Zakonu o sprječavanju zloupotrebe droga.

“Droga je pronađena i oduzeta i od maloljetnog D.A. (17), i to tri pakovanja skanka. D.A. se potraživao i lokalnom potragom, te je stoga predat službenicima Odsjeka za borbu protiv droge na dalje postupanje”, istakli su u Upravi policije.

Na osnovu raspisanih potjernica uhapšeni su N.S. (35) i M.U. (34).

Pripadnici podgoričke policije su od bezbjednosno interesantne osobe M.Š. (31) iz Podgorice oduzeli blindirano vozilo “Audi A8”, podgoričkih registarskih oznaka.

“CB Podgorica je i zajedno sa Odsjekom i PJP pretresalo tri lokacije koje koriste, J.K. (41), D.F. (42) i M.M. (34), na kojima su pronađeni i dva pištolja (CZ M70 cal 7,65 mm i CZ cal. 9 mm), 67 grama marihuane, novac u iznosu od 1.680 eura i vozilo VW Golf. O ovom događaju je obaviješten nadležni tužilac koji će se naknadno izjasniti o kvalifikaciji djela”, kazali su u Upravi policije.

Komentari: 0

Novi komentar