Marina Tucaković otkrila da najvećeg poroka nije mogla da se riješi ni kad joj je bilo najgore

Najpoznatiji i najtraženiji tesktopisac u Srbiji i regionu, Marina Tucaković, koja je nedavno uspjela da pobijedi opaku bolest višemjesečnim liječenjem u Nemačkoj, na sreću, vratila se onome što najviše voli – poslu.
Objavljeno: 13. 10. 2018 - 22:18 Promjenite veličinu teksta: A A A

Marina je početkom februara operisala tumor na dojci, a osam mjeseci nakon operacije i dalje redovno odlazi na kontrole, s tom razlikom da se sada osjeća dobro, što je potvrdila ranije.

– Sada nemam terapiju, samo idem na kontrole i svaki dan pijem jedan lek. Trebalo bi i da ponovim tu imuno vakcinu u novembru, to je vakcina koja se daje u Nemačkoj. Na put nikako neću moći sama, pa će sa mnom ići suprug Futa ili sin Laća. Ma, svaka njima čast što su izdržali sa mnom i što su stalno uz mene. Svima nam je bilo mnogo teško – kaže Marina za “Svet”

Tokom liječenja, najveća podrška su joj bili porodica i prijatelji.

– Ja moram da vam priznam da se, iako mi je sada dosta bolje, i dalje krećem pomoću kolica i da uzimam kiseonik kad god se umorim. Moram zbog pluća. Kiseonik uzimaju i zdravi ljudi, doktor mi je rekao da ga uzmem kad god mi zatreba i da mi to neće škoditi – rekla je Marina.

– Nije to još sjajno, ali biće sve kako treba. Ja sam, što kažu, prošla pakao, ali da li je završen, to ćemo tek da vidimo. Najvažnije je slušati ljekare. Ja nisam probala nikakvu alternativnu metodu liječenja. Jedino sam jela cveklu, grickala čuvarkuću i pila čaj od koprive, i tako neke travke za bolju krvnu sliku – istakla je Marina.

– Potpuno sam promijenila životne navike, ali cigarete nisam mogla da izbacim. Čim mi bude malo bolje, ja se odmah hvatam za cigaretu. Nisam htjela one elektronske cigarete, jednostavno mi se ne sviđa miris. Nije to to, pa nemam ni želju da ih koristim – objasnila je Marina.

Komentari: 0

Novi komentar