Da li je Putin umiješan u ubistva? Tramp: Vjerovatno, da...

U dijelu intervjua koji je bio posvećen njegovom odnosu sa Putinom, Tramp je na konstataciju novinarke da "ljudi ne razumiju zašto nikada nema nijednu tešku riječ za Putina", Tramp je prvo upitao "Ok, da li ste spremni?", na šta je ona uzvratila sa "Ne razumijem".
Objavljeno: 15. 10. 2018 - 09:50 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Jesam bio (oštar prema Putinu) - vi ne znate o čemu sam ja pričao sa Putinom na sastanku prije konferencije za štampu", kazao je Tramp.

Na tvrdnju novinarke da to ipak ne čini javno, američki predsjednik je odgovorio sa "Molim?". "Nisam? Ja sam taj koji je dao Ukrajini ofanzivno oružje i ubice tenkova. To nije uradio Obama. Znate šta je on slao? Slao je jastuke i ćebad. Ja sam taj - a on je taj koji je dao dio Ukrajine u kojem Rusija sada ima tu..." naveo je Tramp.

On je ponovio da je "veoma oštar prema njemu (Putinu) lično" i da su imali sastanak u četiri oka koji je bio "veoma težak i veoma dobar".

Na pitanje novinarke da li se slaže sa tim da je "Putin umiješan u ubistva i trovanja", Tramp je odgovorio sa "Vjerovatno jeste, da". "Vjerovatno. U stvari, ja nisam...", krenuo je Tramp s odgovorom kada ga je novinarka prekinula novim pitanjem da objasni to "vjerovatno".

Tramp je rekao da "ipak ne obazire mnogo na njih (Ruse)". "To nije naša zemlja", kazao je predsjednik SAD. Na pitanje novinarke "zašto ne bi" i konstataciju da "oni (Rusi) to ne bi trebalo da rade" i da je "to strašna stvar". "Naravno da ne bi", rekao je Tramp.

 

Komentari: 0

Novi komentar