Dvoranu u Krouliju nazvao rupom

O'Saliven nezadovoljan uslovima na Otvorenom prvenstvu Engleske!?

Petostruki svjetski šampion u snukeru Roni O'Saliven rekao je danas da je nezadovoljan uslovima takmičenja na Otvorenom prvenstvu Engleske u Krouliju, a mjesto odigravanja mečeva nazvao je "rupom".
Objavljeno: 15. 10. 2018 - 20:58 Promjenite veličinu teksta: A A A

Branilac titule O'Saliven plasirao se danas u drugo kolo pobjedom protiv Kurta Maflina sa 4:1, poslije nešto više od sat vremena.

"Ovo je tako loše mjesto, demotiviše te i ne želiš da igraš. Nikad nisam vidio ovako nešto. Ne znam o čem se radi, ali dao sam izjavu poslije meča i primjetio sam da se osjeća urin. Kad treniram, svuda oko stola su kablovi, nema obezbjeđenja, ljudi trče na sve strane... Ovdje jednostavno nema te atmosfere", rekao je O'Saliven, prenijeli su britanski mediji.

Jedan od najboljih snukeraša svih vremena rekao je da navijači nisu krivi, već da Svjetska snuker federacija nema dovoljan budžet da na pravi način organizuje turnir.

"Mislim da moraju da investiraju u dobre lokacije. Igrači zaslužuju bolje", dodao je 42-godišnji O'Saliven.

Svjetska snuker federacija iznenađena je njegovim izjavama.

"Roni nije podnio zvaničnu žalbu, a informacije od ostalih igrača su uglavnom pozitivne. Partneri sa kojima sarađujemo na organizaciji takmičenja slažu se sa našom ocjenom da je dvorana u Krouliju izvrsna lokacija sa veoma dobrim objektima", navodi se u saopštenju.

Komentari: 0

Novi komentar