Rasvijetljena četiri krivična djela u Bijelom Polju i Baru

Uhapšen razbojnik, za jednim licem raspisana potjernica

Policija je u Bijelom Polju i Baru rasvijetlili četiri krivična djela i tom prilikom uhapsila jedno lice dok je za jednim licem raspisana potjernica.

Objavljeno: 16. 10. 2018 - 11:18 Promjenite veličinu teksta: A A A

Naime, službenici Centra bezbjednosti Bijelo Polje su lišili slobode L.F. (32) iz Bijelog Polja, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio dva krivična djela razbojništvo u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

On je, kako se sumnja, 12.10.2018. godine, krivična djela razbojništvo u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija počinio na štetu kladionica „Volcano“ i „Olimp“, dok je krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i ekplozivnih materija počinio, 14.10.2018. godine, na način što se maskiran i naoružan nalazio u ulici Tršova. Tada je policija po pozivu reagovala i lišila ga slobode nakon čega je sprovedena kriminalistička obrada u vezi sa dva počinjena razbojništva. Lice će biti privedeno nadležnom tužiocu.

Nadalje, službenici Centra bezbjednosti Bar su nakon vještačenja tragova došli do sumnje da je krivično djelo teška krađa, u junu ove godine na štetu M.S, počinila D.N. (22) iz Republike Italije.

Ona je, kako se sumnja, sa saušesnicom, koja je za sada nepoznata a na čijoj identifikaciji se radi, dovela u zabludu oštećenu, koja im je dopustila da uđu u stan. Njih dvije su, koristeći nepažnjuoštećene, iz spavaće sobe otuđile novac u iznosu od14.700 eura, 6.200 američkih dolara i 1.000 kanadskih dolara kao i veću količinu zlatnog nakita. Ova lica su, sumnja se, nakon toga napustila teritoriju Crne Gore. Policijski službenci su nadležnom tužiocu podnijelikrivičnu prijavu protiv D.N, a za ovim licem je raspisana i potjernica. Ukupna šteta nastala ovim krivičnim djelom je preko 20.000 eura.

Komentari: 0

Novi komentar