Mandić i Knežević u Moskvi: Sačuvaćemo istorijsku ravan odnosa CG i Rusije

Tokom radne posjete Rusiji, delegacija Demokratskog fronta koju čine predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić i predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević, danas se u Moskvi sastala sa Sergejem Nikolajevičem Baburinom, predsjednikom Međunarodne Slovenske akademije nauka, obrazovanja, umjetnosti i kulture i specijalnim izaslanikom Ruske Federacije za Balkan.
Objavljeno: 16. 10. 2018 - 15:11 Promjenite veličinu teksta: A A A

Tom prilikom potpisan je  sporazum o međusobnoj strateškoj saradnji. 

''Kao jedan od najboljih poznavaoca prilika na Balkanu, Sergej Baburin je pohvalionapore i političku  borbu DF-a za očuvanje najboljih veza crnogorskog naroda sa bratskim ruskim narodom, posebno istakavši da danas potpisani sporazum ima istorijsku vrijednost za naša dva naroda. Predsjednik Međunarodne Slovenske akademije nauka, obrazovanja, umjetnosti i kulture pozvao je lidere DF-a Andriju Mandića i Milana Kneževića da u novembru prisustvuju Svepravoslavnoj skupštini naroda i da svojim učešćem doprinesu afirmaciji Crne Gore u ovoj organizaciji'', saopšteno je iz DF-a. 

Kako se u saopštenju dodaje, lideri DF-a Andrija Mandić i Milan Knežević zahvalili su se Baburinu i posebno su istakli da su ponosi na svoju političku borbu. 

''Zbog naše političke borbe trpimo progon već dvije godine jer se zasniva napoštovanju jasne većinske želje crnogorskog naroda „najbolji mogući odnosi sa Rusijom“ što nas samo dodatno učvršćuje u namjeri da istrajemo u svojoj borbi kako bi sačuvali duhovnu i istorijsku ravan odnosa naših naroda'', zaključuje se u saopštenju. 

Komentari: 9

xy

16. 10. 2018 - 16:29

Budući da je srpski čin vojvoda u Evropi čin maršal, ja vas molim da ubuduće Andriju Mandića titulišete sa maršal Mandić. Znači prepravite nasov u Maršal Mandić i Knežević u Moskvi.
Roki

16. 10. 2018 - 16:32

Hahahahaha, ma kakve Mućke ovo je totalno ludilo !
Runie

16. 10. 2018 - 16:50

Bravo DF!
LoL

17. 10. 2018 - 17:03

bravi=df bolje zvuci
danilo s.

16. 10. 2018 - 17:34

U čije ime ovo potpisuju? Ko im je dao ovlašćenja? Još sramtinje je što je ova blamaža za naše medije "vijest". Ignorišite ignoramuse.
Bez pameti

16. 10. 2018 - 19:03

I dozvoljeno im je da putuju po svijetu !? E pa slusajte jednu stvar. Nakon onog pokusaja provale u Skupstinu nisu kaznjeni (u tom slucaju ih je Ranko odbranio). Prirodno su ucinili jos gore, tj saradjujuci sa GRU pokusali krvoprolice. Da ovo nije potvrdjeno iz svijeta i to bi se zanemarilo. medjutim , kako stvari stoje sve dok ovi ne ucine nesto iz repertoara 90-ih ovoj vlast nece biti dovoljno da im stane na put. Sretno !
Ohrabrenje svim zlotvorima

16. 10. 2018 - 19:13

Vlast u CG salje poruku da je nasilan pokusaj upada u Skupstinu, pokusaj krvavog puch u saradnji sa stranim vojnim sluzbama nekaznjivo. Ocekuju razum, kompromis, milost od ruso-cetnicke strane? Ne vidim razlog da se ne ponovi u jos goroj formi sa istim ciljem
Racio i upornost pobjedjuju

16. 10. 2018 - 19:28

E pa lijepo se danas vlast pokazala. Najprije dozvolila izrugivanje popova sa CG a onda dozvolila teroristima da rade na novom udaru na drzavu. Medjutim, zelim se distancirati od vrana iz Rankove i Nemanjine stranke koje lete ko bez glave , pa nam kao rjesenje nude vlast ,... pa upravo sa DF-om, SNPom i ostalim ruso-cetnickim postrojbama. Racio, logika uglavnom pobjedjuje. Prema tome u datom momentu izabrati optimalno. Da su se Ranko i Dritan poslusali. sad vojvoda i Knezevic ne bi isli u Moskvu no bi Rusi dolazili i davali instrukcije u samoj CG (ako bi i postojala do danas). Bitno je shvatiti siru sliku i moguce opcije umjesto leta muva bez glave vodjene pohlepom, emocijama ukljucujuci dinarske osvete
no coment

16. 10. 2018 - 22:16

E, cuj, cuj,gluposti , ONI ce sacuvati istorijsku ravan odnosa izmedju CG i Rusije... Koliko otvoreno moze da ide izdaja Crne Gore...
Novi komentar