U Institutu za bolesti djece

Veljović posjetio djevojčicu koju je pogodio zalutali metak

Direktor Uprave policije Veselin Veljović je sa načelnikom Centra bezbjednosti Podgorica Milovanom Pavićevićem i saradnicima posjetio danas u Institutu za bolesti djece dvanaestogodišnju djevojčicu koju je prije tri dana pogodio zalutali metak u naselju Masline.
Objavljeno: 17. 10. 2018 - 15:27 Promjenite veličinu teksta: A A A

Veljović je djevojčici poželio brz oporavak, a prilikom posjete razgovarao jei sa njenim ocem i načelnikom Instituta za bolesti djece dr Sašom Radovićem i njegovim timom.

posjeta-djevojcici-1

U razgovoru sa ocem djevojčice, Veljović je osudio ovakav postupak neodgovornog pojedinca i kazao da policija, u intenzivnoj komunikaciji sa tužilaštvom, preduzima sve neophodne mjere i radnje na identifikovanju, lišenju slobode i procesuiranju lica koje je ispalilo zalutali projektil koji je pogodio djevojčicu, te da su na rasvjetljavanju ovog slučaja angažovani svi potrebni kapaciteti Centra bezbjednosti Podgorica.

posjeta-djevojcici-2

Komentari: 1

Sprdnja

17. 10. 2018 - 16:30

Kad se senluci u okolini Podgorice, policija NIKAD ne dolazi da intervenise. Ja sam ih zvao nekoliko puta bez rezultata, pa vise ne zovem. Mora da se desi ovako nesto pa da nekog privedu. I da Veljovic posjeti stradalu djevojcicu. To je najbitnije.
Novi komentar