FZZO: Očekujemo hitnu reakciju

Fond za zdravstveno osiguranje (FZZO) tvrdi da u toj instituciji nema korupcije i da menadžment radi na uspostavljanju mehanizama za transparentnost u svom, ali i u radu u svim zdravstvenim ustanovama, saopšteno je iz Fonda.
Objavljeno: 17. 10. 2018 - 19:04 Promjenite veličinu teksta: A A A

Istraživanje je pokazalo da više od 60 odsto crnogorskih ljekara smatra da je korupcija prisutna u ustanovi u kojoj rade, a kao najodgovornije za tu pojavu u zdravstvenom sistemu vide Ministarstvo zdravlja, rukovodioce zdravstvenih ustanova, pacijente i Fond za zdravstveno osiguranje

»Sa punom moralnom i profesionalnom odgovornošću tvrdimo da u FZZO nema korupcije i da menadžment Fonda predano radi na uspostavlja mehanizama za transparentnost u svom, ali i u radu u zdravstvenim ustanovama«, piše u reagovanju Fonda.

Oni smatraju da istraživanje svakako treba da bude predmet interesovanja nadležnih institucija i očekuju njihovu reakciju.

Fond je, kako su naveli, za sva interesovanja u tom pogledu na punoj usluzi.

Komentari: 1

Slavko

17. 10. 2018 - 23:23

Sve je ovo vec vidjeno u okruzenju. Placenici koji imaju zadatak da uruse drzavni zdravstveni sistem. Rade protiv svoje drzave i svojih kolega za ogromne apanaze. SRAMOTA!!!
Novi komentar