Novinar umalo pregažen automobilom Dženifer Lopez

Svjetski poznata pevačica i glumica nije ni slutila šta će joj se dogoditi nakon mirne večere u restoranu.
Objavljeno: 19. 10. 2018 - 08:28 Promjenite veličinu teksta: A A A

Dženifer Lopez i njen partner Aleks Rodrigez iskusili su veoma neprijatnu situaciju, koja je mogla da kulminira i tragičnim ishodom.

Naime, Dženifer i Aleks su večerali u jednom luksuznom restoranu u Los Anđelesu. Ovaj popularni par paparaci prate u stopu kako bi ih fotografisali, a tako je bilo i ovaj put.

Mnoštvo fotografa opkolilo je restoran čekajući njih dvoje. Kada su izašli iz restorana, svi su požurili da ih slikaju. Međutim, u svoj toj gužvi, jedan paparaco se okliznuo i pao baš ispod pjevačicinog automobila, a svojom desnom nogom je zapeo za prednji dio vozila.

Zapanjujuće, ali u tom trenutku ni Dženifer, ni Aleks, koji su bili tada u kolima, nisu izašli, a za volanom je bio glumičin telohranitelj. Fotograf je počeo da viče kako ne bi bio pregažen, a telohranitelj Dženifer Lopez u tom momentu je šokirao sve kada je skupoceni džip pokrenuo.

Nevjerovatna je činjenica da je automobil pokrenut dok je čovek bio na zemlji, ali u istom trenutku su svi prisutni prišli kako bi izvukli nesrećnog fotografa.

Komentari: 1

Torsades

19. 10. 2018 - 10:32

Baš mi ga je žao...
Novi komentar