PINK M – stari kanal na novom mjestu

Od 22. oktobra 2018. godine najgledanija komercijalna televizija na teritoriji Crne Gore biće ponovo dostupna svim korisnicima kablovske distribucije programa na teritoriji CG, Bosne i Hercegovine, Srbije, ali i širom svijeta, pod starim, dobro znanim nazivom – Pink M.
Objavljeno: 19. 10. 2018 - 19:39 Promjenite veličinu teksta: A A A

Za gotovo četvrt veka postojanja TV Pink u čitavom regionu drži lidersku poziciju u proizvodnji programa, prije svega zabavnog, ali i dramskog i informativnog, a neke od emisija uživaju u višegodišnjem, kontinuiranom prijemu kod publike i beleže maksimalnu gledanost. I one ostaju dio programske šeme Pink M, koja će svakodnevno ići u korak sa svim aktuelnim dešavanjima na ovim prostorima, navodi se u saopštenju.

Informacije na početku dana

Uz Pink M i jutarnji program „Novo jutro“ bićete uvijek pravovremeno informisati o svim važnim servisnim informacijama, događajima, ali i fenomenima. Autorsko-voditeljski tandem Dea Đurđević i Predrag Sarapa uvijek su tu da ugoste ličnosti iz svih sfera javnog života i provjere ono što cio region želi da zna.

Zabavni program - oličenje naše televizije.

Najdugovečnija emisija na TV Pink, “Magazin In”, doživjela je punoljetstvo, a uvrštena je i u program Pink M. Autorka i voditeljka Sanja Marinković svakog subotnjeg popodneva drži pažnju gledalaca razgovorima o muško-ženskim odnosima sa javnim ličnostima.

Ognjen Amidžić svojom autorskom emisijom “Ami G  Show” već 11 godina predstavlja sve važne i aktuelne persone estradne scene cijelog regiona, kojima je prestiž da utorkom budu njegovi gosti.

Tu su i “Paparazzo lov”, od koga javne ličnosti ne mogu da pobjegnu, jer su im naši paparaci uvijek za petama, dok se Ognjenu Nestoroviću rado odazivaju u njegove nešto mlađe formate “Premijera” i “Premijera – Vikend specijal”, kao i u emisiju “Ekskluzivno”, Nikole Rumenića.

Humanost na djelu prikazani su u serijalima “Kuća od srca” i “Trenutak iz sna”.

Najpopularnije dječije muzičko takmičenje u regionu - "Pinkove zvezdice” u petoj sezoni predstavlja sve prethodne finaliste, maestralne mlade pjevače koji su impresivnim vokalnim sposobnostima, ali i spektakularnim nastupima, oduševili čitav region.

Povratak domaćeg serijskog programa

Okupljane čitave porodice nedjeljom uveče uz program Pink M garantuje hit serija “Šifra Despot”, koja obilježava veličanstven povratak domaćeg, igranog serijskog programa naše televizije. Autor Radoš Bajić se ovom serijom, kao i obično, bavi mentalitetom malih ljudi, a njegove priče su podjednako dobro prihvaćene u svim državama nekadašnje Jugoslavije.

Osim “Šifre Despot”, na programu Pink M svakodnevno vas očekuje i turska serije vrhunske produkcije - “Zavet”.

Rijaliti koji obara rekorde gledanosti

Kako je naš rijaliti program “Zadruga” oborio sve rekorde gledanosti, a i u ovoj sezoni u improvizovanom velelepnom gradu borave takmičari iz cijelog regiona, tako će i ovaj program biti uvršten u šemu Pink M.

Za godinu pred nama, TV Pink M, koja je osnovana 2002, svi naši autori i kreativni tim obećavaju još dobrog sadržaja na radost svih vjernih gledalaca, navodi se u saopštenju.

 

 

 

Komentari: 1

Mikan

20. 10. 2018 - 07:27

Sa obzirom da bosnjaci obezbjedjuju vecinu DPS u godina te ih tako drze na vlasti ako stvarno zele te nove simbole na zastavi to lako mogu ostvariti. Samo je pitanje da li to oni stvarno zele ili je ovo necije fingiranje. Dovoljno. Je da poststave ultimatum DPSu.
Novi komentar