Poručio predsjednik Srbije

Vučić Amfilohiju: Ne odgovaram na uvrede uvredama

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je danas izjavio u Kraljevu da je “bolje da ćuti” na kritiku koju mu je uputio mitropolit SPC Amfilohije zbog pominjanja mogućeg rješenja kosovskog problema, poručivši da će se boriti za interese Srba i za Kosovo i Metohiju.
Objavljeno: 21. 10. 2018 - 19:42 Promjenite veličinu teksta: A A A

Amfilohije je izjavio da razgraničenje Srba i Albanaca kao rješenje kosovskog problema “nema veze sa pameću, sa razumom”, prenio je portal KoSSev.

Novinarima koji su ga danas upitali o tome, Vučić je rekao: “Ja nemam ništa protiv, uvijek je lako kritikovati. Ako mislite da ću uvredama da odgovaram na uvrede – neću. Moje je da se borim za fabrike, ljude i njihovu budućnost”.

Vučić je kazao da “ne želi da ulazi u sferu sveštenika i crkvenih lica” i to “ne zato što ne bih imao šta da pitam oko otcjepljenja Crne Gore ili podrške onima u čije vrijeme je Kosovo i Metohija steklo nezavisnost. Ali, bolje je da ćutim. Polako, borićemo se za interes našeg naroda, i za Kosovo i Metohiju”.

Komentari: 2

stripovi & trikovi

21. 10. 2018 - 21:35

Baš je Vučić pritjerat uza zid,rješenja nema ni u čemu.Želi Vučić uvesti opušteni srpski narod u rad i štednju a do rada po nnepreglednim polima i gorskim vrletima nikom nije stalo.Srbi iz hrvatske,kosovski srbi ,crnogorske junacine i sarajevska srpska estradna skoncentrisala se oko Vučićeve tople rezidencije .
grbalj

21. 10. 2018 - 22:03

STVARNO JE NAJBOLJE DA CUTIS,KADA NEMAS NISTA PAMETNO DA KAZES.I NEMOJ O CRNOJ GORI VISE NISTA.ONA TE JOS MORI!
Novi komentar