Milan Kalinić prvi put iskreno o ženi sa kojom je 12 godina u braku!

Poznato da je Kalinić dugo godina u srećnom braku, ali i da nerijetko otvoreno govore o svom privatnom životu. Ipak, riješio je da prvi put govori o svojoj supruzi Sandri:
Objavljeno: 22. 10. 2018 - 21:19 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Na početku, kada smo se Sandra i ja "muvali", nisam tada mogao da znam kakav je čovjek. Sada, kada je prošlo mnogo godina, srećan sam što pored sebe imam pravog prijatelja, odličnu majku svojoj djeci... Posebno me iznenađuje kakav odnos ima sa mojom porodicom. Ima osjećaj da moja majka trenutno više voli Sandru, nego mene. Sa druge strane, i ja se odlično slažem sa njenom porodicom To sve je zaista mnogo bitno da bi brak bio uspješan", otkrio je glumac tajnu njegovog uspješnog braka.

Pored privatnog, glumac vodi veoma uspješan profesionalni život, a evo šta je Milan rekao na tu temu:

"Veoma volim svoj posao i mnogo sam zahvalan što nemam fiksno radno vrijeme. Predstave koje igram oduzimaju mi nekoliko dana u kontinutetu, poslije čega mogu da se posvetim roditeljskim obavezama koje najviše volim. Prije svega moram da kažem jednu interesantnu činjenicu, a to je da su najveći radoholičari najveći hedonisti. Recimo, ja zato i jurim i radim da bih mogao sebi i svojoj porodici da obezbijedim sva uživanja", izjavio je Milan.

Kalinić je otkrio i da ga pored brojnih glumačkih uloga, naviše ispunjava uloga roditelja.

"Ništa me više ne ispunjavam nego kada sina vodim na trening, kada ga vodim sa sobom na utakmice. Smatram da je najbitnije ono što nosiš iz kuće. Dok sam ja odrastao, družio sam se sa svakakvim tipovima ličnosti, ali čovjek gde god da ode sa sobom nosi ono što je naučio kod kuće", tvrdi glumac u emisiji "Dobro jutro Srbije".

Komentari: 0

Novi komentar