Reagovanje

Stara garda LSCG: GP URA pristupili politički privjesci DPS-a

Politička grupacija “Stara garda Liberalnog saveza” sa Cetinja saopštila je danas da GP URA nijesu pristupili liberali već politički privjesci DPS-a.
Objavljeno: 23. 10. 2018 - 10:23 Promjenite veličinu teksta: A A A

“URA-i su pristupili pojedinci iz nekadašnje Liberalne partije koji su više od decenije bili politički privjesci DPS-a. Nazvati nekadašnje pripadnike Liberalne partije nosiocima ideje Liberalnog saveza je politička glupost ili strašan oblik političkog nesojluka”, navodi se u reagovanju Stare garde LSCG dostavljenom Portalu Analitika, povodom tvrdnji GP URA da su im na Cetinju pristupili liberali.

Prema njihovim riječima, nazvati nekadašnje pripadnike Liberalne partije nosiocima ideje Liberalnog saveza je politička glupost ili strašan oblik političkog nesojluka.

“Za crnogorsku političku scenu je još gore ako je u pitanju kombinacija ta dva politička agregatna stanja. Znajući da je ta izjava saopštena sa jasno izraženom namjerom da se obmane ukupna politička javnost, nanese šteta Staroj Gardi LSCG i prevare svi oni kojima je sveti LSCG u srcu, sa dubokim prezirom odbacujemo takve podmetačine”, dodaje se u saopštenju Stare garde.

Vidjevši, kako dodaju,  da i pojedinci iz URA- e javnosti vole da se predstavljaju kao Liberali dižući dva prsta u vis, podsjećamo ih da se oni nalaze u partiji koju su mahom osnovali funkcioneri i podržavaoci DPS-a u ovom ili onom periodu i POTČINILI IM SE!

“To je osnovna razlika između njih, „liberala“ iz URE i nas iz Stare Garde LSCG – mi se nikome ne potčinjavamo, koliko god nam na dohvat ruke bilo dnevnica, funkcija, pozicija, privilegija, odborničkih ili poslaničkih plata”, navodi se između ostalog u saopštenju.

Komentari: 6

Što pričate???

23. 10. 2018 - 10:34

Što pričate vi - "privjesci DPS". Ne, nego srpsko-ruskog i četničkog DF.
TEMSI

23. 10. 2018 - 11:40

Stara garda LSCG se nikome ne potčinjava?! Pa zar treba stara garda čuvenog LSCG da bude politički neangažovana. Kažete da su to liberali koji su za DPS. Pa da su bili za DPS, oni se ne bi priključivali URI. Bolje biti i sa UROM nego niđe!
ct

23. 10. 2018 - 11:50

Ha Ha dobise i Blazo Radjenovic i Ura po repu.... u lazi su kratke noge.
Bata Cuce

23. 10. 2018 - 13:15

Nije stara no prastara grupa hj... vjetara
Maso

23. 10. 2018 - 13:58

Vise se ne na ko je za koga.Uveliko se prica da su URA Demokrate strateska rezerva DPSa.Ko ce ga znati?
BODIN

23. 10. 2018 - 19:17

Prirodno je da pravom LIBERALU koji je za sojsku ,čojsku,pravn,poštenu ,slobodnu i demokratsku Crnu Gorujedino mjesto je novi filtrirani SDP i niđe drugo.Sve ostalo je farsa i lažni patriotizam
Novi komentar