Sumnjiči se za krivično djelo nedozvoljene polne radnje

Uhapšen stranac zbog seksualnog napastvovanja trinaestogodišnjeg dječaka

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su sinoć lišili slobode M.E. (23) koji je strani državljanin tražilac azila, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljene polne radnje. On je ovo krivično djelo, kako se sumnja, počinio na štetu trinaestogodišnjeg dječaka.
Objavljeno: 23. 10. 2018 - 12:40 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Naime, službenici CB Podgorica su, 22.10.2018. godine oko 21 čas, ubrzo nakon prijave događaja, lišili slobode M.E. zbog sumnje da je na štetu trinaestogodišnjeg dječaka počinio krivično djelo nedozvoljene polne radnje. Sumnja se da je ovo krivično djelo M.E. počinio juče oko 20 časova, na način što se neprikladno seksualno ponašao prema ovom maloljetnom licu. M.E. će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu", saopšteno je Portalu Analitika iz Uprave policije.

Zbog zaštite identiteta i integriteta maloljetnog lica, policija neće saopštiti njegove inicijale, način izvršenja krivičnog djela niti bilo koji drugi podatak ili detalje kojim bi se povrijedila prava maloljetnog oštećenog lica.

Komentari: 1

Leka

23. 10. 2018 - 20:08

Na temu Rumije, bezbroj komentara, a sto je pedofil arapski nase dijete zlostavljao, ni jedan. Aferim Crnogorci, alal nam država i pamet evropska. Bavimo se svađom i podjelama dok nam se pogibija i nestanak smijesi. I Srbima i Bošnjacima i Makedoncima, isto. Planirali su moćni da region napune bliskoistocnjacima i Afrikancima pa se vi lozite na "integracije". Za 10_ak godina, žene i đeca nece smjet napolje ili ce nas do tada izdresirati da je sve to super pa cemo mirno nestati. A mi sad Udri po crkvi na Rumiji, to ce nas spasit
Novi komentar