Saopšteno iz partije

URA: Rudović više nije naš član

Povodom povratka sada već doskorašnjeg poslanika Građanskog pokreta URA, Neđeljka Rudovića, u Skupštinu Crne Gore, reagovali su danas iz ove stranke.
Objavljeno: 24. 10. 2018 - 12:41 Promjenite veličinu teksta: A A A

Oni tvrde da je “gospodin Rudović samoinicijativno van odluka organa stranke odlučio da se vrati u skupštinske klupe te da je time prekršio statutarna načela stranke i da je jasno da se više ne može smatrati članom Građanskog pokreta URA i da se njegovo dalje političko djelovanje ne može vezati za Građanski pokret URA”.

“Činom povratka u Skupštinu Crne Gore i prekidom bojkota Neđeljko Rudović je sam sebe isključio iz članstva URA-e te njegovo dalje djelovanje može biti isključivo samostalno i ne može se dovoditi u vezu sa Građanskim pokretom URA”, zaključuje se u saopštenju Građanskog pokreta URA.

Komentari: 4

Poslanik

24. 10. 2018 - 12:58

A vrlo vazno i ko je vas clan i koga Rudovic predstavlja, Mnogo ste mi vi bitna stranka i bitni pojedinci.
Objektivni

24. 10. 2018 - 15:04

To mu je do sada najveci plus . Hocete li sada traziti mandat od osobe koja nije vas član? Kako vas njne sramota da se fotografisete pored černickog podmlatka koji krije svoje namjere i ne odgovara niti na jedno pitanje . Sta mislite sta moze da izadje ispod šinjela SNP i vojno obavjestajne karijere Velizara Kaludjerovica ? Šta ???
To je dobar znak

24. 10. 2018 - 14:41

URA saopštila da Rudović nije više njen član. To je dobar znak. To naime znači, da Rudović nije ili mafijaš u pekarskoj i turističkoj privredi ili plaćenik "BMW". Đoko Orlandić
Nera

24. 10. 2018 - 15:11

A ko je uopšte vaš član?
Novi komentar