Raičević objavila uznemirujući snimak

Dvije djevojke napadnute u Podgorici (VIDEO)

Predsjednica Sigurne ženske kuće, Ljiljana Raičević, objavila je na svom Fejsbuk profilu snimak na kojem se vidi muškarac koji udara dvije djevojke u jednom lokalu brze hrane u Podgorici. Kako sumnja policija, djevojke je napao Podgoričanin Miomir Radunović.
Objavljeno: 06. 11. 2018 - 09:57 Promjenite veličinu teksta: A A A

Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se muškarac koji ulazi u lokal, a potom brutalno udara dvije djevojke, nakon čega u pomoć priskaču muškarci koji su ga izbacili napolje.

- Danas su nas posjetile ove dvije djevojke koje su pretučene u petak veče. Donijele su ovaj snimak, na kojem se dobro vidi napadač koji ih je iz čista mira provocirao i iznenada napao brutalno. Povrede su vidljive, a priča strašna. Policija je identifikovala napadača koji, prema njihovim saznanjima, još nije uhapšen. Zbog toga su veoma zabrinute. Mi takođe. Zato smo im i zamračile lica da ne bi imale daljnih neprijatnosti u društvu. Nadamo se da će policija profesionalno odraditi posao – kazala je Raičević.

Upozoravmo čitaoce da je snimak uznemirujući.

Komentari: 5

k´o bos po trnju

06. 11. 2018 - 10:08

Jes on njiha napao i osamario al ga ovaj s ledja osisani odrije od batina .
RAŠO

06. 11. 2018 - 11:35

E neka ga je ovaj utukao prosto mu bilo. samo se pla[im da nije koliko je trebao.
DECENIJA 1

06. 11. 2018 - 10:33

Tipičan primjer PODGORIČANA , s vremena na vrijeme izađem u PG ,Jako drzak ,bezobrazan, i slobodno rečeno ,,DIVLJAČKI NAGON u PONAŚANJU ,,prema svemu , IMATE JEDAN KONFLIKT KULTURE I ZAOSTALE CIVILIZACIJE , u dvije riječi PRIVINCISKI GRADIĆ sa dvije glavne ulice i par sporednih,
nema logike

06. 11. 2018 - 11:43

Nece bit da je ovako ljutito uletio i bez ista ih napanuo. Bice da se na ulici desiila uvertira mada ga to ne pravda.
luljaj mi ga ljiljo jace

06. 11. 2018 - 11:46

Policija ga zna i bice uhapsen i procesuiran . E sad Ljliljana samo sebe promovise .
Novi komentar