Izgradnja stadiona na Cetinju ide po planu

Gradonačelnik Prijestonice Aleksandar Kašćelan sa saradnicima obišao je danas gradilišta gradskog stadiona na Obilića poljani i trga na Njegušima, ocjenjujući da je riječ o važnim infrastrukturnim projektima čiju realizaciju lokalna uprava prati sa posebnom pažnjom.
Objavljeno: 06. 11. 2018 - 16:23 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kašćelan je rekao da, nakon početnog zastoja, radovi teku planiranom dinamikom i da su već vidni obrisi budućih tribina.

„Bez obzira što su zbog loših vremenskih uslova radovi kasno počeli, zadovoljan sam dosad učinjenim. Dodatno me ohrabriju navodi izvođača radova da će biti ispoštovana investiciona dinamika za ovu godinu, koja je planirana kapitalnim budžetom”, naveo je Kašćelan.

Prilikom obilaska trga na Njegušima, gradonačelnik je kazao da se angažovanije i ozbiljnije moralo i mora pristupiti radovima.

Gradonačelnik je obišao i zgradu penzionera, na kojoj su u toku završni zanatski radovi.

„Drago mi je što se radi pristupna saobraćajnica, odnosno ulice 5, 6 i 8, i što će, ako sve bude onako kako smo planirali, zgrada u najskorijem roku biti useljena“, naveo je Kašćelan.

Komentari: 1

sami sebi krivi

14. 02. 2019 - 18:44

I dok sela i zaseoci ostaju pusti gradi se nešto što će zjapiti prazno,nakon izgeadnje glda ce se odakle da se namakne za odrzavanje.Lijepo je vidjeti i čuti o gradnjama ali ???
Novi komentar