Fudbal

Juventus želi da ostane perfektan

Juventus poslije tri kola ima perfektan skor u Ligi šampiona - sve tri pobjede i gol razliku 6:0, a odlično mu ide i u Seriji A.
Juventus želi da ostane perfektan
Arena/PobjedaIzvor

,,Stara dama“ do sada nije pokazala mnogo mana, u Mančesteru gotovo nijednu. Rutinski je pobijedila veliki Junajted, iako je rezultat bio samo 1:0.

Tim Masimilijana Alegrija je zbog svega navedenog favorit pred novi duel sa ,,crvenim đavolima“.

- Stvari idu dobro za sada. Imamo priliku da ostvarimo prvi cilj - plasman u osminu finala Lige šampiona. Ono što se najviše računa je da u martu budete u dobroj formi i u igri na svim frontovima - kazao je Alegri.

Italijanski stručnjak je poručio da njegovi igrači treba da zaborave okršaj na ,,Old trafordu“.

- Moramo da odigramo bolje nego u Mančesteru. Junajted je tim koji može da bude opasan u bilo kom trenutku, Murinjo ima sjajan izbor igrača - dodao je Alegri, koji je potvrdio da će Kristijano Ronaldo biti u timu za meč sa svojim bivšim klubom.

Poraz u Torinu ne bi izbacio Junajted iz igre za prolaz jer trenutno ima dva boda više od Valensije, a tri od Jang Bojsa. Pobjedom bi napravio veliki korak naprijed i omogućio mnogo lagodniju poziciju pred posljednje dvije etape u grupi H.

- Čeka nas veliki meč i fokusirani smo samo na njega, ne na ono što će uslijediti. Ipak, ovo nije krucijalna utakmica za nas, mečevi koji će odlučivati o prolazu biće sa Valensijom i Jang Bojsom - kazao je Žoze Murinjo.

- Najbolje iskustvo koje tim može da stekne je kada igrate protiv ekipa najvišeg nivoa, a takva nas očekuje protiv Juventusa.

 (opširnije u Areni)

Portal Analitika