Kazao predsjednik Srbije

Vučić: Tačiju sam đavo, Ugljaninu fašista, a Srbima izdajnik

Pred odlazak u Brisel, gdje će se sastati s kosovskim predsjednikom Hašimom Tačijem, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio da niti je uplašen, niti provocira.
Objavljeno: 08. 11. 2018 - 10:38 Promjenite veličinu teksta: A A A

Na pitanje da prokomentariše izjavu Tačija, koji je izjavio da bi radije razgovarao s đavolom i da li je ona vrijeđanje ili stav nekog ko se plaši, predsjednik Srbije odgovorio je da se niti plaši, niti nekog provocira.

“Za Sulejmana Ugljanina i njegove pristalice sam peder i fašista, za Hrvate sam terorista zajedno sa Aleksandrom Karađorđevićem, za Tačija sam đavo, ne znam šta sam sve za Komšića, a za dobar dio ljudi u Srbiji sam zbog svega toga izdajnik, jer treba da budem đavo na kub‚ i terorista na kub, da ne bih bio izdajnik”, kazao je Vučić.

Sve to govorim, dodao je, kako bi ukazao na to koliko je teška pozicija Srbije i koliko mora da se ponaša odgovorno, i odgovornije i ozbiljnije od svih drugih kako bi se sačuvao mir i stabilnost.

“Nije mi prijatno da razgovaram ni sa Tačijem, niti s bilo kim, ali ja to radim jer je to moj posao”, istakao je predsjednik Srbije.

“Bolje 100 godina da pregovarate nego jedan dan da ratujete”, kaže još Vučić.

Komentari: 4

Rašo

08. 11. 2018 - 11:40

A sebi glumac i to loš.
Kobac

08. 11. 2018 - 12:32

Impresivna-svestranost! Još samo da ga vidimo kao aktera/sudiju u LŠ-a, ili da zamijeni Ronalda,Mesija...
CRNOGORAC

08. 11. 2018 - 14:16

VALA NIJESI SAMOGA SEBE MOGA BOLJE OKARAKTERISATI ZIVA ISTINA.
Мирослав Ђукић

11. 11. 2018 - 02:40

Калимеро! Несхваћен, а сви га мрзе...
Novi komentar