Čestitao dan Prijestonice

Krivokapić: Cetinje bilo i ostalo ishodište crnogorske istorije i kulture

Lider Socijaldemokratske partije Ranko Krivokapić čestitao je Dan Prijestonice i Dan oslobođenja svim građanima ovog grada.
Objavljeno: 13. 11. 2018 - 11:05 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Cetinje je kroz istoriju bilo i ostalo ishodište crnogorske istorije, kulture i identiteta. Kao simbol vjekovnog trajanja naše domovine  zaslužuje da bude jedna od najljepših i najuređenijih prijestonica Evrope, jer im je u prošlosti po mnogo čemu bila ravrnopravna. Danas naše Cetinje gubi ono što je najbitnije za svaki grad, svoje stanovnike, pogotovo mlade, koji odlaze u druge sredine da u njima grade ličnu i porodičnu sreću”, navodi Krivokapić.

Prema njegovim riječima, ukoliko ne uradimo sve što je u našoj mogućnosti i prekinemo loše upravljanje gradom i negativan odnos države, Cetinje će u narednom periodu i stvarno postati grad-muzej.

“Zbog toga je bitno da sve svoje kapacitete stavimo u razvoj grada, u stvaranje uslova za otvaranje novih radnih mjesta, reindustrijalizaciju i razvoj turizma, kako bi se na Cetinju opet ugodno i dobro živjelo od svog rada, a grad-heroj ponovo postao mjesto gdje se dječija graja čuje Lesovim i Kišovim ulicama”, dodaje se u čestitci predsjednika SDP-a.

Komentari: 1

Sutomore

13. 11. 2018 - 11:59

Svaka cast za ovu cestitku, ovo Cetinju treba, a ne prazne rijeci. Bravo Ranko, ti si pravi drzavnik medju ovom balafurdijom.
Novi komentar