Saopšteno iz AMSCG

Od danas obavezna upotreba zimske opreme

Upotreba zimske opreme obavezna je od danas do 31. marta sljedeće godine, na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).
Objavljeno: 15. 11. 2018 - 08:03 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako su dodali, upotreba zimske opreme za sva a vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna je na svim putevima ukoliko postoje zimski uslovi na putu poput snijega, leda ili poledice.

Iz AMSCG je saopšteno da se u Crnoj Gori jutros saobraća po pretežno suvim putevima

Zbog rekonstrukcije na magistralnom putu Ulcinj – Krute, saobraćaj će biti obustavljen od devet do 12 sati i od 14 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta Krstac – raskrsnica za Lovćen saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Na magistralnom putu Risan – Perast je, zbog izgradnje pješačke staze, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Zbog rekonstrukcije mosta “Radovan Pavićević“ na Zeti u Danilovgradu saobraćaj će biti obustavljen. Saobraćaće se preko privremenog mosta za pješake i putnička vozila čije ukupno opterećenje ne prelazi 3,5 tona. Teretni i autobuski saobraćaj preusmjeren je alternativnim saobraćajnicima Podgorica – Spuž i Danilovgrad – Bogetići.

Zbog geodetskih radova na magistralnom putu Bar – Ulcinj, saobraćaj će biti regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Zbog radova na regionalnom putu Berane – Lubnice – Jelovica, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni. 

Zbog sanacije mosta Meljestak na magistralnom putu Podgorica - Kolašin promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Komentari: 0

Novi komentar