U Petrovcu

Crna Gora čeka Srbiju pod Malim brdom

Utakmica seniorskih reprezentacija Srbije i Crne Gore će imati uvod - u Petrovcu. Naime, mlada selekcija Crne Gore igrači do 20 godina pod Malim brdom će odmjeriti snage sa vršnjacima iz Srbije, a utakmica u Petrovcu će početi u 13 časova.
Objavljeno: 15. 11. 2018 - 09:24 Promjenite veličinu teksta: A A A

Okršaj “sokolića” i “orlića” će biti sjajna prilika da selektor Mojaš Radonjić vidi sa čime raspolaže, te da saznamo ko ima talentovaniju generaciju.

“Znamo kvalitete pojedinih igrača Srbije, ali ne znamo kako djeluju kao cjelina”, rekao je iskusni Radonjić.

A “orlići” zavise od Uroša Račića (Valensija), Đorđa Jovanovića (Lokeren), Dejana Joveljića (Crvena zvezda), Luke Adžića (Anderleht)… dok “sokolići” mogu da se isprse Lazarom Carevićem (Barselona), Ognjenom Stijepovićem (Sampdorija), Merisom Skenderovićem (Hofenhajm)…

“Pred nama je utakmica u kojoj se sprema ekipa za naredni ciklus kvalifikacija. Najvažnije je da vodimo računa o našoj igri, te da momci ispoštuju sve što se traži od njih”, podvukao je Radonjić.

Dakle, mlada selekcija Crne Gore (igrači do 19 godina) će danas dočekati Srbiju u Petrovcu, a 19. novembra protivnik na “DG areni” u Lješkopolju takođe u prijateljskom meču je Makedonija.

Komentari: 0

Novi komentar