Ocijenili iz DF-a

Krivokapić pokazao da nikad nije želio opoziciono jedinstvo

Sjednica POSP–a u Strazburu bez Andrije Mandića, Nebojše Medojevića i Milana Kneževića pretvorena je "u starletsko fotografisanje poslanika parlamentarne većine plus Ranka Krivokapića, za kojeg nijesmo mogli utvrditi čije je stavove zastupao", ocijenjeno je iz Demokratskog fronta.
Objavljeno: 16. 11. 2018 - 14:05 Promjenite veličinu teksta: A A A

Iz ovog opozicionog saveza je ocijenjeno da zvuči gotovo nevjerovatno "da se nekadašnji predsjednik Skupštine Crne Gore uopšte nije osvrnuo na skandal u vezi ponovnog oduzimanja pasoša i njihove spriječenosti da uzmu učešće u raspravi na POSP–u".

"Ali je zato pobrojao sve ostale slučajeve kršenja ljudskih prava i sloboda, zaključno sa statusom flamingosa u Ulcinju. Onemogućiti lidere najjačeg opozicionog saveza da učestvuju na sjednici POSP-a, kroz klasičnu zloupotrebu Višeg suda, predstavlja najbolju poruku o napretku Crne Gore u poglavljima 23 i 24 ili bolje reći nazadovanju, koje se kroz sterilne fotografije sa evropskim parlamentarcima pokušava predstaviti kao da ćemo sljedećeg mjeseca ući u Evropsku uniju", saopštio je DF.

Krivokapić je, kako navode, još jednom pokazao da nikad iskreno nije želio uspostavljanje opozicione saradnje i jedinstva.

"DF uopšte ne iznenađuju poslanici DPS-a i poslanik Ivan Brajović koji su u Strazburu glumili redovno stanje diktature, ali da Ranko Krivokapić, vječita sjenka Skupštine, otac Ustava, hodajući ZKP, zaštitnik poniženih i uvrijeđenih, ne prozbori nijednu riječ o satanizovanju najjačeg opozicionog saveza, već slavodobitno objavi da su mu usvojeni amandmani", navode iz DF-a.

Zbog takvih, kako navode, novopečenih opozicionara, odlučili su da "više nikad nikom ne nude manjinsku podršku".

Komentari: 8

Roki

16. 11. 2018 - 14:32

Potupuno nebitna stranka ovaj DF
Tesla

16. 11. 2018 - 15:36

Spala rupa na zakrpu.
Gubitnici

16. 11. 2018 - 15:50

Ima li još iđe čeljadeta da vjeruje ovim gubitnicima... Kakva tužna priča boraca protiv C. Gore.
Drasko

16. 11. 2018 - 17:12

Pogledajte ljudi ove političke gubitnike, pogotovu ova četvorica u sredini. Nije mi jasno kako ovdje upadoše ona dvojica s krajeva, posebno vajni profesor, "najpametniji crnogorac". Međutim, u životu nijesu gubitnici, dobro znaju svoj interes, pogotovu kada su na grbači naroda. I ovakvi nam sole pamet a vi novinari im dajete toliko prostora i važnosti, da je to za "vjerovati ili ne".
OFFIS

16. 11. 2018 - 17:28

Eto vas je DPS izabrao u sve skupstinske odbore..glani ste u Odboru za EU integracije...15.god.ste u Odboru za bezbjednist pa se cerupajte ako vas je volja. Sto bi se R.K. uplitai u vas odnos.
velikosrpska šarena laža

16. 11. 2018 - 19:31

Što žele ovi velikosrbi? Pa nije se išlo u Beograd ili Moskvu , no u Strazbur..
Toni

17. 11. 2018 - 00:52

DF nastavlja iz svih oružja po opziciji.Nedajboze da ih nema, DPS bi propao.
TEMSI

18. 11. 2018 - 19:43

Pa zar ste mislili da će najveći borac za samostalnu građansku CG da brani vaše izdajničke stavove.
Novi komentar