Nakon što se uključio u program TV Happy

Hag: Pokrenuli smo istragu zbog Mladića

Mehanizam za krivične sudove, nasljednik Haškog tribunala, oglasio se povodom uključenja Ratka Mladića u jutarnji program TV Hepi.
Objavljeno: 16. 11. 2018 - 14:36 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako je prenio BBC Srbija, iz Haga je rečeno da je pokrenuta istraga kako je do toga došlo.

“Pritvorenici nemaju pravo da razgovaraju sa medijima bez dozvole suda. Reč je o vjerovatnom kršenju Pravilnika o pritvoru“, rekla je portparolka Mehanizma Helena Egelston. 

Ona je objasnila da pritvorenici mogu bez ograničenja da komuniciraju sa članovima uže porodice putem telefonske govornice instalirane u zajedničkim prostorijama pritvorske jedinice, ali da im nije dozvoljeno da posjeduju i koriste mobilne telefone. 

 

Komentari: 1

Tesla

16. 11. 2018 - 15:23

Sto bi rekao Ekrem Jevric: Kulturno propadaju (mislim na Srbiju). Dok im djecu vaspitavaju estrada i razne farme oni nacionalnu i kulturno a u svakom pogledu propadaju uz emisije ovog kvazi novinara sa raznim schund-programom i gostima od kojih ti se ledi krv u zilama. Dok im vlast sa raznoraznim lazima (u tome su dobri kako kaze njihov otac nacije D.Cosic) pokusava sto vise neprijatelja da sabere,po skupstini im se setaju ratni zlocinci i ratni profiteri. Predsjednik drzave je nekad klicao kako ce za jednog Srbina 100 muslimana pobiti,danas prodaje neko postenje i demokratiju a u stvari nikad gore za novinarstvo i slobodnu rijec u Srbiji a za dalje i da ne pominjem. Sve u svemu “ propadaju kulturno”. Kako su krenuli cak i ona prica o Beogradskom pasaluku je prenaduvana i velika.
Novi komentar