Dembele se "navukao" na igrice

AS: Barselonina zvijezda je zavisnik, klub ga šalje na odvikavanje

Muku muči Barselona sa svojim svjetskim prvakom, Francuzom Osmanom Dembeleom. Mladić je zakasnio na trening jer je zaboravio namjestiti alarm, jer je cijelu noć igrao igrice s prijateljima.
Objavljeno: 16. 11. 2018 - 17:10 Promjenite veličinu teksta: A A A

Dembele u Barseloni živi s prijateljima iz Francuske s kojima igra igrice i Barselona vjeruje da je to najveći problem, pa smišljaju kako da spasu situaciju.

Naravno, nije se probudio na vrijeme pa ga je razbudio neko od klupskih direktora koji je došao u njegov dom da provjeri šta se s njim događa.

AS piše da je Dembele rekao kako ima problema s trbuhom, pa kad su ga odveli na pregled, ljekari su potvrdili da je potpuno zdrav.

U klubu su sada bijesni, odmah je organizovan sastanak s njegovim menadžerom jer smatraju da je Dembele skroz bez kontrole.

Barselona mu je dodijelila vozača kako bi ga lakše kontrolisali, međutim to baš i ne ide po planu, a nutricionistu je Dembele otpustio jer mu nije odgovarao.

Igrač u kojeg je uloženo oko 140 miliona eura zavisnik je od igrica pa čelnici Blaugrane razmišljaju o tome da ga upute psihologu.

Ako ne istjeraju po svome, Španci ga misle prodati za 100 miliona eura. Liverpulu se Francuz sviđa, idealan je za Klopov način fudbala, no otkriće o njegovoj zavisnosti ozbiljno im kvari planove. Kao i Barseloni.

Komentari: 0

Novi komentar