Seebtm Awards 2018.

Splendid najbolji primorski hotel u regionu

Hotel Splendid.Conference & SPA Resort 5* apsolutni je pobjednik u kategoriji Best Seaside Hotel u regionu, na dodjeli godišnjih nagrada Seebtm Awards 2018.
Objavljeno: 16. 11. 2018 - 22:20 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ove godine uz on line glasanje, prvi put je glasao stručni žiri. Činili su ga predstavnici najeminentijih kompanija i organizacija koje organizuju događaje u regionu, a članovi su glasali za najbolje, po svom iskustvu i mišljenju.

splendidnagrada4“Ponosni  smo na činjenicu što smo nagrađeni kao najbolji primorski hotel u cjelini , jer smo bili prvi laureati ovog regionalnog priznanja ,ustanovljenog prije  dvije godine .Tada smo bili proglašeni za najbolji Veliki  hotel za kongresni turizam ( sa preko 200 soba ) odnosno u tom užem segmentu poslovanja. Utisak pojačava činjenica da su tako odlučili : žiri od čak 27 članova žirija I 8 od ukupno 8 hiljada I 700  korporativnih klijenata iz regiona, što je zaista ubjedljivo. . Lijepo je znati da uživamo njihovo povjerenje I da nas baš klijenti  nagrađuju za ono što za njih radimo, jer nas oni najbolje I poznaju . To je najljepša satisfakcija za uloženi trud ”, kazala je na ceremoniji uručenja pr Manger hotelske grupe Montenegro stars Maja Vukićević.

splendidnagrada2SEEbtm Awards su priznanja koje dodeljuje SEEbtm magazin, najboljim i najistaknutijim hotelima i prostorima u kongresnoj industriji za tekuću godinu, na osnovu glasova stručnog žirija, čitalaca i organizatora događaja.

Nagrade se dodjeljuju u 17 kategorija za koje glasaju čelnici  kongresne industrije regiona, kao i klijenti nominovanih kandidata.

Komentari: 2

;

17. 11. 2018 - 07:20

Pojam "region" nije ubjedljiva cinjenica. Priznanja se odaju za nsesto sto je definisano.
veliki getsbi

17. 11. 2018 - 09:13

Ponoviću pitanje. Ko je danas vlasnik hotela "Splendid" u Budvi?
Novi komentar