Šaban Šaulić završio u bolnici

Folker Šaban Šaulić je nakon bolova koje je osjetio u grudima u četvrtak usred noći primljen na jednu privatnu kliniku, u koju su ga odvezli prijatelji.
Objavljeno: 17. 11. 2018 - 15:40 Promjenite veličinu teksta: A A A

– Šabanu su ljekari uradili EKG, izmjerili pritisak i uradili analize krvi. Ispostavilo se da je imao blaži srčani napad, vjerovatno zbog alkohola i umora, pa mu je naređeno da se strogo pridržava propisane terapije i da se što više odmara –otkrio je izvor za magazin “Svet”.

Pomenuti magazin dalje navodi da je folker potvrdio da je bio u bolnici, ali da to krije od porodice, kako se njegova supruga Goca i ćerke Ilda i Sanela ne bi brinule i branile mu da bude sam u Krčedinu.

– Išao sam isto preventive radi na pregled – poručio im je folker.

Inače, komšije kralja narodne muzike za “Blic”, svojevremeno su otkrile da da njegovo zdravstveno stanje nije bezazleno.

– Šabanova bolest nije bezazlena, kako se piše u medijima, i da je to problem sa venama. U pitanju je srčana aorta i njegova porodica strahuje da će uskoro završiti na operacionom stolu. Goca je tu zmaj, ona drži porodicu na okupu i bori se kao lavica. Da nije nje ne bi ni imali ovu vilu na Dedinju, ali vidim da je ovog puta i ona zabrinuta – otkrila je njihova komšinica.

Komentari: 0

Novi komentar