Trener "plavih" pred derbi s Partizanom

Džikić: Protivnik je ozbiljan, u dobroj šuterskoj formi

Trener Budućnost Volija, Aleksandar Džikić, očekuje sjutra veče u "Morači" težak susret protiv svog nekadašnjeg kluba.
Objavljeno: 17. 11. 2018 - 18:39 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Naš protivnik je vrlo ozbiljan, vrlo ambiciozan, potezi koje vuku su potvrda toga. Znamo sa kakvim željama dolaze, organizacija putovanja za Rusiju im omogućuje i dodatno vrijeme za pripremu ove utakmice. Promijenili su način igre, veliki broj situacija u odbrani pokušavaju da riješe preuzimanjima. Dobro trče, u dobroj su šuterskoj formi. Svjesni smo njihovih kvaliteta i mana", rekao je Džikić.

Plej Budućnosti Nemanja Gordić kaže da je Partizan samo jedan u nizu teških protivnika.

“Ritam je jak, sve utakmice su izuzetno teške pa tako i ova sa Partizanom. Očekivanja su da nastavimo sa dobrom igrom iz prethodna dva meča. Partizan ima kvalitet i svakako da ćemo probati da se pripremimo što bolje, iako ima jako malo vremena", rekao je Gordić.

Trener Beograđana Andrea Trinkijeri ulogu favorita prepustio je ekipi Budućnosti.

"Ovo je drugi korak u teškoj seriji i da ja u toj seriji od četiri utakmice kažem da smo autsajderi, neko bi to shvatio kao da ne vjerujem u svoju ekipu. Mi imamo potencijal, svaki dan nešto naučimo. Nećemo mi svaki dan biti bolji, ali ćemo sigurno biti bolji. Kada kažem da smo autsajderi, mislim da u ove četiri utakmice, Zenit, Budućnost, Valensija i Zvezda - mi nijesmo favoriti. Ali, ja vjerujem u moju ekipu", reako je Trinkijeri.

Utakmica se igra sjutra veče od 19 sati u dvorani "Morača".

Komentari: 0

Novi komentar