Vršnjačko nasilje u Kotoru

Đak izgubio svijest od udarca nogom u glavu

Učenik budvanske Srednje stručne škole „Danilo Kiš” D.P. (16) brutalno je pretučen prije nekoliko dana ispred škole, kada su ga napala tri mladića iz Bara, prijeteći mu pištoljem, dok je učenik trećeg razreda srednje škole Resursnog centra za sluh i govor „Peruta Ivanović“ u Kotoru prošlog četvrtka od udarca nogom u glavu pao u nesvijest, nakon čega je prebačen u risansku bolnicu.
Objavljeno: 20. 11. 2018 - 07:25 Promjenite veličinu teksta: A A A
Đak izgubio svijest od udarca nogom u glavu
Ilustracija

U drugom slučaju vršnjačkog nasilja na primorju prošle sedmice, na ulazu u Resursni centar „Peruta Ivanović“, učenik trećeg razreda O.P. jednog đaka je, nakon svađe sa učenicima, udario nogom i on je od siline udarca pao u nesvijest. Majka dječaka je kazala da je čitava porodica preživjela šok i da su inspektori odmah reagovali, kako bi se utvrdilo ko je odgovoran.

“Nakon svađe učenika, slučajno je nogom udaren učenik koji nije učestvovao u incidentu. Od siline udarca pao je u nesvijest, nakon čega je pregledan u bolnici u Risnu, a potom pušten kući. Policija je uzela snimke sigurnosnih kamera i saslušala učenike koji su učestvovali u tuči”, kazao je za Dan jedan od roditelja.

Direktor škole Boro Kašćelan u kratkom telefonskom razgovoru potvrdio je za taj list da je došlo do incidenta u kojem je učestvovao jedan učenik iz te ustanove.

Za prvih devet mjeseci ove godine policija je evidentirala 51 slučaj vršnjačkog nasilja.

Komentari: 1

Сељанова

20. 11. 2018 - 11:00

Za prvih devet mjeseci ove godine policija je evidentirala 51 slučaj vršnjačkog nasilja. Јадна је и безбожна држава у којој се грађани, а о политичарима да и не говоримо, свакодневно баве питањима нације, цркве и историјских догађаја из прошлости док јој се омладина масовно криминализује. Несрећна је и она и народ ако је полиција главни васпитач дјеце.
Novi komentar