Objava na Instagramu

Darko Lazić se prvi put oglasio iz bolnice

Branka Lazić, majka Darka Lazića, objavila je fotografiju sina iz bolnice, prvi put otkad je pjevač doživio saobraćajnu nesreću u kojoj je teško povrijeđen.
Objavljeno: 21. 11. 2018 - 13:03 Promjenite veličinu teksta: A A A

Selfi fotografiju uslikao je sam pjevač, a na njoj se nalaze on i njegova majka. Na slici se vide rane na Darkovoj glavi.

Darku nije dozvoljeno da koristi svoj mobilni telefon, pa se oglasio putem majčinog profila na Instagramu.

darko-lazic-majkavijestibaLazić je svima koji danas slave Svetog Arhangela Mihaila poželio srećnu slavu, uz napomenu da nema svoj telefon.

Podsjetimo, Darko Lazić doživio je saobraćajnu nezgodu 23. oktobra u ranim jutarnjim satima, kad se četiri puta prevrnuo automobilom i završio na livadi pored puta.

Tome je prethodilo kočenje zbog kojeg je policija utvrdila da nije zaspao za volanom, već da je vozio brzinom od 150 kilometara na sat.

Pjevač je tri sata poslije nezgode imao više od 1,39 promila alkohola u krvi. Zadobio je teške tjelesne povrede.

Polomljeni su mu jagodica, devet rebara, butna kost, i to na mjestu gdje ulazi u karlicu, a zadobio je i hematom na glavi.

Komentari: 1

šokirana

22. 11. 2018 - 09:18

O cemu se ovdje radi?Zasto i kome je ovo vazno? Mozete li objasniti zasto stalno pratite i objavljujete zdravstveno stanje ovog covjeka? Zbog brze voznje, sa toliko promila alkohola u krvi, kojom je mogao nekoga da ubije ili zbog "zavidne" umjetnicke karijere????? Je li ovo Skandal, Stori ili (do prije ovoga) prosjecni crnogorski portal?
Novi komentar