Viši sud nema informaciju da je Branka Milić pobjegla

Viši sud nema informaciju da je optužena Branka Milić pobjegla u ambasadu Srbije, saopšteno je Portalu Analitika iz tog Suda.
Objavljeno: 23. 11. 2018 - 13:35 Promjenite veličinu teksta: A A A

Iz Suda je Portalu Analitika saopšteno da oni nemaju informaciju da je ona uopšte pobjegla.

Njeni advokati su saopštili da se Milić nalazi  u ambasadi Srbije u Podgorici, nakon što je napustila suđenje i nakon što je Sud naložio da se ponovo uhapsi.

Advokat Miroje Jovanović je za in4s rekao da se obavljaju određene konsultacije, te da niko ne može da je u zgradi ambasade uhapsi ili da je izbaci.  “Obraćanje svojoj Ambasadi je zakonito“, dodao je on.

On je objavio video na Facebooku na kojem se vide Branka Milić i njen branilac Jugoslav Krpović kako čekaju da je prime u Ambasadu.

Optužena Branka Milić napustila je danas suđenje za pokušaj terorizma, nakon čega je Sud naredio da se uhapsi.

 Sud je naložio da ona bude u pritvoru zbog straha od bjekstva. Ona je prethodno tražila izuzeće sudskih vještaka i cijelog sudskog vijeća, što je Sud odbio. Njen branilac je na sudjenju istakao da je sudski vještaj, doktor Šoć, fotografisao intimne djelove njenog tijela. Branka Milić se od oktobra prošle godine branila sa slobode i smještena je u jednom od manastira gdje joj je obezbijedjena hrana i zdravstvena zaštita.

 

Komentari: 2

Milo Vujovic

23. 11. 2018 - 17:25

Dokle ce ova Vlast srbijanskih mjesanaca da ponizava Crnu Goru i Crnogorsku Naciju,da ne Reaguje na Razna Ponizenja cak i u Sportu, ovo je Sramota do Neba da jedna Baba Utekne iz Suda, a osoba se Tuzi za Ucesnistvo u Drzavnom Udaru,ako je Bilo p od Puca u Americi bi im Sudili po Kratkom Postupku,za Takve stvari se Dobija Smrtna kazna đe ona postoji ili Vise Dozivotnih Robija, a kod Nas traje Sudsko Pozoriste vise godina i Babe nam Bjeze iz Suda,Sramota i Stid do Neba !!
Tara

23. 11. 2018 - 19:21

Za ovaj slucaj nije odgovorna Vlada ,no sudstvo.. Previse se odlagalo..gotovo svi se setaju po PG..cak odlucuju o zakonima u skupstini drzave CG.. Sud je kriv..sudstvo je katastrofa..a i Vlada je kriva ,sto je DF pustio da s'edi u skupstini,kao da se nista nije desilo.. Ja mislim ,da se neki komesari iz EU previse mijesaju u unutrasnjost nase drzave...u svakom slucaju..stvar nije dobra,,smije nam se svak..!!!
Novi komentar