Saopšteno iz AMSCG

Oprez zbog poledice

Auto moto savez Crne Gore (AMSCG) upozorio je da na putevima na sjeveru zbog niskih temperatura ime poledice, naročito preko planinskih prevoja, kao i snijega.
Objavljeno: 29. 11. 2018 - 08:09 Promjenite veličinu teksta: A A A

Iz AMSCG-a u kazali da se na jugu saobraća po suvim putevima.

Oni su upozorili da je vidljivost smanjena po kotlinama i duž rijeka i upozorili na pojavu sitnijih odrona.

Zimska opreme obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

Iz Auto moto saveza su kazali da je upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

Zbog rekonstrukcije na magistralnom putu Ulcinj – Krute, saobraćaj se obustavlja radnim danima od devet do 12 sati i od 14 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta, a vikendom od devet do 17 sati, noću od 22 do šest sati.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta Krstac – raskrsnica za Lovćen saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Na magistralnom putu Risan – Perast je, zbog izgradnje pješačke staze, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Zbog geodetskih radova na magistralnom putu Bar – Ulcinj, saobraćaj će biti regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Zbog sanacije mosta Meljestak na magistralnom putu Podgorica - Kolašin promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na regionalnom putu Berane-Lubnica-Jelovica zbog radova je promijenjen saobračaj sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Komentari: 0

Novi komentar