Promocija knjige i tribina Snežane Radojičić o putovanju u Sjevernu Koreju

Promocija knjige putospisateljice Snežane Radojičić „Sjeverna Koreja - putovanje po zemlji Kim Džong Una” i tribina o njenom putovanju u Sjevernu Koreju biće održana u ponedjeljak, 3.decembra, u Miltimedijalnoj sali KIC-a “Budo Tomović” od 19 sati.
Objavljeno: 30. 11. 2018 - 20:34 Promjenite veličinu teksta: A A A

U okviru tribine Snežana će ukratko opisati svoj put, od časa kada je rekla „ne“ konvencionalnom životu, do danas.

Govoriće o najvećim izazovima tokom svog sedmogodišnjeg putovanja, kao i o najomiljenijoj i najneobičnijoj zemlji na svijetu.

Snežana je vozila sedam dana bicikl kroz najzatvoreniju zemlju na svijetu. Koliko je teško otići tamo? Da li je teško dobiti vizu?

Da li se može kretati slobodno kroz Koreju? Što je istina, a što propaganda? Kako izgleda život u toj zemlji? Odgovore na ova i druga pitanja o životu u Sjevernoj Koreji možete saznati na tribini na kojoj će biti prikazani i neki video zapisi koji nigdje do sada nisu objavljeni, niti će biti dostupni na internet, kaže se u saopštenju KIC-a.

Snežana Radojičić pisac i nomad, putuje na biciklu oko svijeta od 2011. Za to vrijeme prošla je oko 55.000 km i obišla oko 40 zemalja. Nedavno se „oprostila“ s Azijom i Okeanijom i prije prelaska na latinoamerički kontinent održaće niz putničkih tribina u regionu.

Komentari: 0

Novi komentar