Poručio predsjednik Srbije

Vučić: Dajte jedan dokaz i uhapsićemo Radoičića

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da su optužbe na račun potpredsjednika Sprske liste Milana Radoičića o ubistvu predsjednika SDP Olivera Ivanovića lažne i izmišljene i pozvao svakoga ko ima i jedan dokaz o tome to prijavi policiji.
Objavljeno: 03. 12. 2018 - 20:14 Promjenite veličinu teksta: A A A

On je pitao one koji tvrde da je Radoičić kriv kako to znaju i zašto ne poštuju pretpostavku nevinosti, što traže i očekuju i od njega kada brani Radoičića.

"Ako znate da je ubica idite u policiju i dajte bilo kakve dokaze, jedan jedini, odmah ćemo ga uhapsiti, a ne da pričate šuplje priče da da biste na tome bazirali svoju političku priču, pošto politiku nemate. Da biste pravili nekog novog Davida (Dragičevića, Banjaluka) i dizali pesnice otpora. Ovdje toga nema, ovdje niko nikakvog ubicu neće da krije", rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Beogradu.

On je dodao i da se nada da će biti ubrzanog napretka u vezi ubistva Ivanovića i da će se vidjeti ko je govorio istinu, a ko nije.

Komentari: 2

RAŠO

03. 12. 2018 - 20:57

Vi ste Srbi čudan narod. nebi me tako nešto iznenadilo. sve napredne ljude ubijete. Ubili ste na zvjerski način: Karađorđa, kralja i kraljicu, u novije vrijeme Stanbolića i Đinđića. Aleksandar je prognao đeda , okupirao mu i uništio državu, Dug je spisak vaših nedjela, ove sam nabrojio kao primjer, tako da se od vas čovjek svemu može nadat.
JULIJANA.

05. 12. 2018 - 20:50

Pitajte Meda. On sve zna o tome. Trenutno je u Spuž.
Novi komentar