U IDEA prodavnicama

"MOJI BRENDOVI"

Koliko puta smo se zapitali zašto volimo određeni brend? Koliko često odaberemo proizvod samo zato što pripada onom našem omiljenom brendu koji od davnina znamo?
Objavljeno: 05. 12. 2018 - 08:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Neke vrijednosti su jače od vremena, a najveći trgovinski lanac IDEA dobro poznaje vrijednosti koje cijene domaći potrošači. Zato je pokrenula projekat pod nazivom „Moji brendovi“, kojim je objedinila prepoznatljive vrijednosti oslikane u brendovima.

“U IDEA prodavnicama vas čeka odabrano društvo dokazanih brendova na jednom mjestu, jer promovišu vrijednosti koje su nam važne. Moji brendovi predstavljaju novu i dugoročnu inicijativu za saradnju sa partnerima na domaćem tržištu. Kupcima u Crnoj Gori će na ovaj način biti lako vidljivi i na dohvat ruke omiljeni brendovi koje vole, poput: Plantaže, Nikšićko pivo, Martex, Crnagoracoop, Nika, Rauch, Bambi, Frikom, Malizia, Coca Cola ali i mnogih drugih”, izjavila je direktorica Marketinga u IDEI Jelena Doderović.

markica-moji-brendovi-idea-1000x500

 

“Moji brendovi” su nova dugoročna platforma koja je sinergijski povezala široku ponudu domaćih i stranih brendova, zajedničke marketinške aktivnosti i posebna pozicioniranja u prodavnicama u jednu sasvim novu zajedničku priču.

“Veliko je zadovoljstvo donositi nove svjetske trendove, kako u trgovini tako i u svim segmentima poslovanja i saradnje sa našim partnerima, na tržište Crne Gore. Upravo je ovaj projekat bio jedan od takvih i veliko nam je zadovoljstvo biti dio ove priče. Zahvaljujemo se našim partnerima koji su prepoznali značaj projekta i dali podršku“, – izjavila je direktorica Marketinga u IDEI Jelena Doderović.

Svoje omiljene brendove sa kojima su odrastale generacije sada možete pronaći na policama u IDEA prodavnicama, dodatno označene uz markicu “Moji brendovi”.

Zato u najrasprostranjenijem lancu marketa u Crnoj Gori u jednoj od 119 prodavnica u 19 gradova na jednom mjestu pronađite proizvode koji su, zasigurno, nezaobilazan dio vašeg svakodnevnog života.

 

Komentari: 0

Novi komentar