Uručeni prigodni pokloni

Maestral ugostio đake škole "Danilo Kiš" iz Budve

Juče je u Hotelu Maestral organizovano druženje sa đacima i nastavnicima JU Mješovite škole ''Danilo Kiš'' iz Budve, gdje su ovom prilikom đacima uručeni pokloni u cilju motivacije djece koja svoju budućnost vide u ugostiteljstvu, a posebno u dijelu kulinarstva kao segmentu u kojem se bilježi veliki deficit kadrova.
Objavljeno: 05. 12. 2018 - 09:09 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ovom prilikom Maestral su posjetili učenici koji su nedavno osvojili nagrade na takmičenju koje se održalo u Makedoniji a iz Maestralovog menadžmenta obećali su podršku i za neka naredna takmičenja.

06-26-2222

Izvršni direktor Hristos Tsemperas pozdravio je goste i  uručio poklone, uz jasnu poruku da su u Maestralu spremni da ulažu u kvalitetane ljude i da ova kompanija posebno podržava razvoj domaćeg kadra koji treba da bude nosilac daljeg razvoja ugostiteljstva u Crnoj Gori.

06-30

Uz neformalni ručak sa đacima i predstavnicima škole ‘’Danilo Kiš’’, pričalo se o mogućnostima dalje saradnje , tako da je ovo samo početak podrške koju hotel Maestral planira da pruži školi i svim đacima koji svoju budućnost vide u ugostiteljstvu.

Komentari: 0

Novi komentar