U Srbiji uhapšen funkcioner Demokratskog fronta, urednik Barskog portala

Jovanović osumnjičen da je ugovarao brakove Albankama sa Kosova

 Glavni i odgovorni urednik Barskog portala i novinar portala IN4S, predsjednik Udruženja raseljenih Srba i Crnogoraca sa Kosova i funkcioner Demokratskog fronta Milenko Jovanović uhapšen je 14. novembra u Srbiji, u Smederevu, zbog sumnje da je trgovao ljudima, potvrđeno je Pobjedi u crnogorskoj policiji.
Objavljeno: 06. 12. 2018 - 07:32 Promjenite veličinu teksta: A A A

Naš izvor kazao je da je Interpolu Podgorica juče stigao zahtjev Interpola Beograd za provjeru podataka o Milenku Jovanoviću. Potvrđeno nam je da mu je u Srbiji određen pritvor do 30 dana, te da je uhapšen zbog „krivičnog djela trgovina ljudima na štetu albanske državljanke“.

- Osumnjičen je da je posredovao u sklapanju ugovorenih brakova Albanki sa Kosova sa muškarcima u Srbiji. Za te usluge je dobijao novac – rekao je naš izvor.

Jovanoviću se u Crnoj Gori sudilo po privatnoj tužbi Resmije Memić iz Bijelog Polja, koja ga je teretila da je na dan parlamentarnih izbora, 16. Milenko Jovanović oktobra 2016. godine, u kancelariji Nove srpske demokratije u Baru „neovlašćeno ispitivana“, da su je snimali mobilnim telefonom - sačinili fotografski snimak i time „zadrli u njen lični život“. Presudom Osnovnog suda u Baru on je u februaru oslobođen optužbi.

U ovom predmetu suđeno je i njegovim partijskim kolegama iz barskog odbora Nove srpske demokratije - Bogiću Mitroviću i Itani Glavanović.

Jovanović je u februaru podnio krivičnu prijavu protiv Mila Đukanovića, kao predsjednika Demokratske partije socijalista i Branke Nikezić, predsjednice barskog Opštinskog odbora te stranke zbog, kako je naveo, prijeteće poruke „nećete dugo“ koju je, kako je tvrdio, vladajuća partija u formi zvaničnog akta dostavila kao reagovanje Barskom portalu na čijem je on čelu. Ova prijava je odbačena.

Komentari: 6

nebi ono gledali ni na sliku

06. 12. 2018 - 09:14

Joj blesave li su ove Srbijancine ! Umjesto da su zahvalni covjeku oni tako .
Objektivni

06. 12. 2018 - 11:16

Moze li se ovo protjerati iz CG ? Pa tamo odakle je neka tuzi koga hoce . Sta cini IN4S . Jedan ranije pljuvao po CG ucio dijete da mrzi drzavu , vec poceli da ga slave u Srbiji a on uhvacen gdje obija apoteke i kladionice . Onaj sad " urednik " se bavi trafikingom . Jos ga potrazuje Srbija . Ima li tu jednog časnog novinara ili je sve iz ovog kriminogenog miljea . Reklo bi se ovo pod 2 .
kakve trafike i kiosci

06. 12. 2018 - 12:26

Kakijem trafikingom ? Jesu li se hiljade Albanki udale srecno u Srbiju ? Evo imas hiljadu sajtova za upoznavanj i svi naplacuju . Sve su one punoljetne i dobrovoljno hoce potentnog Srbina jer tamo na Kossova svi traze republjiku a niko ... ono .
da te obavestim

06. 12. 2018 - 14:39

ne traze vise republiku, sad imaju drzavu
Problem je nastao

06. 12. 2018 - 14:57

NE ŠTO SU UGOVARANI BRAKOVI ,SVAKA ČAST , NO ŠTO SE DEŠAVALO DA NAPRAVE RADNJU DA SNAŠA POKUPI PARE I PREKO NOĆI POBJEGNE .ISTI JE BIO PROVODADŽIJA ISTA SNAJKA I TO PUNO PUTA
Objektivni

06. 12. 2018 - 17:59

A znaci u tome je fora . Zapale ljude . Ovaj dovede curu iz Albanije . Sve zavrse . Dogovore . Ovaj novinar - urednik IN4S uzme lovu i onda šmugnu i oni ta cura . Pa pošteno .Elem , i to doslo u CG i to tuzilo predsjednika drzave ??? E predao bi ga Srbiji , neka snjim cine sta hoce a u CG usao kad i Čeda Antic i Matija . Ista je to sorta . Ista svijest .
Novi komentar