Trener Barse poručio

Pešić: Igrači i navijači Budućnosti sad znaju da mogu da pobijede svakoga!

Trener Barselone Svetislav Pešić čestitao je Budućnosti na zasluženoj pobjedi 67 - 64 u 11. kolu Evrolige
Objavljeno: 06. 12. 2018 - 22:26 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Sve se dogodilo kao što smo predvidjeli. Čvrsta utakmica od početka do kraja. Budućnost odlična - igrači, publika, trener... Zaslužena pobjeda domaćina. Možemo da igramo bolje, ali smo dali maksimum. Borili smo se do kraja, igrali dobru odbranu, ali smo promašili neke šuteve koje bi trebalo da pogodimo i obično pogađamo. Siguran sam da će igrači dobiti samopouzdanje i da će pogađati takve šuteve ubuduće - rekao je Pešić i dodao:

- Sada i navijači, a što je najvažnije igrači znaju da mogu da igraju sa svima i da pobijede.

Dočekan je ovacijama u "Morači" zbog čega mu je bilo drago, a napomenuo je da su njegovi košarkaši zakazali u ofanzivnom skoku.

- Ima mnogo utakmica, nema mnogo vremena da se priprema taktika. Mi igramo i treniramo istovremeno na utakmicama, tako je to. Mi smo zakazali u ofanzivnom skoku, a to je naša karakteristika, ali nekada igraš onoliko koliko ti rival dozvoli. Nijesmo bili dovoljno agresivni u skoku. Takođe, šutirali smo samo 11 bacanja, što znači da nismo ni bilo agresivni dovoljno u napadu... U takvoj neizvjesnoj utakmici teško je pobijediti bez tih elemenata. Falio nam je još jedan napor, nismo uspjeli, ali ne samo zbog nas, već i zbog rivala, ali i ogromne podrške - kazao je Pešić.

Komentari: 1

Nikolas Kosta

07. 12. 2018 - 00:48

Ovo je pravi sportski duh
Novi komentar