CIJ Awards

Porto Montenegro najbolji luksuzni rezidencijalni projekat u regionu

Porto Montenegro dobitnik je prestižnog regionalnog priznanja u domenu nekretnina CIJ Awards Serbia/SEE 2018, i to u tri kategorije: Najbolji luksuzni rezidencijalni projekat, Najbolji stambeni projekat i najbolja PR i Marketing kampanja u domenu nekretnina.
Objavljeno: 07. 12. 2018 - 09:43 Promjenite veličinu teksta: A A A

U oštroj konkurenciji rezidencijalnih projekata u jugoistočnoj Evropi, Porto Montenegro je nosilac najbrojnijih i najbolje rangiranih u nominacijama, a kojeg je izglasala široka mreža članova i partnera CIJ, CEE & SEE Europe’s Real Estate- poslovne platforme koja se bavi nekretninama.

"Nautičko naselje Porto Montenegro sa modernim šik štanovima, inspirisani arhitekturom italijanske rivijere, sjajno se uklapaju u ambijent i akvatorijum Boke Kotorske. Rezidenti uživaju u stanovima, od jednosobnih do trosobnih, sa luksuznim penthouse-ima, krovnim terasama i infinity bazenskim podijumima sa spektakularnim pogledom na zvanično jedan od najljepših zaliva na svijetu i okolne planinske masive Lovćena. Zato je Porto Montenegro prestižna adresa na crnogorskoj obali sa 290 stambenih jedinica, a do ljeta 2019. godine, sa rezidencijalnom ekstenzijom, brojiće čak 410", istakla je na dodjeli nagrada PR menadžerka Porto Montenegra Kristina Škanata.

Ove nagrade su, kako je dodala, priznanje investitoru, timu arhitekata i dizajnera enterijera, i svim partnerskim kompanijama koje učestvuju u izgradnji nautičkog naselja Porto Montenegro.

"Satisfakcija je što smo nosioci i nagrade za najbolju PR i Marketing kampanju u regionu, jer to znači da smo na pravi način kreirali imidž Porto Montenegra, ali i promovisali tivatsku rivijeru i Crnu Goru kao destinaciju.", naglasila je Škanata.

Treće CIJ Awards Serbia/SEE održale su se u Beogradu ove nedjelje u hotelu HYATT gdje su prisustvovale zvanice iz različitih zemalja.

"Ovaj region je u fokusu porasta nivoa investicija nekretnina, uključujući industrijske, komercijalne i rezidencijalne projekte. Rezultati ovog investicionog talasa  sada se osjećaju sa sve većim brojem visokokvalitetnih projekata koji se plasiraju na tržiste, istakao je generalni direktor CIJ-a Robert Flečer.

CIJ Awards je godišnja ceremonija dodjele nagrada u grani nekretnina širom jugoistočne Evrope koju organizuje CIJ EUROPE, vodeći informator u svijetu nekretnina. CIJ EUROPE je osnovan 1994.godine.

Komentari: 0

Novi komentar