Kvalifikacije će biti posebne za njega

Bećiraj: Posvećen sam Crnoj Gori, nikad nisam dobio poziv da igram za Kosovo

Utakmice Crne Gore i Kosova u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, biće posebne za našeg reprezentativca Fatosa Bećiraja.
Objavljeno: 07. 12. 2018 - 11:53 Promjenite veličinu teksta: A A A

Snažni ofanzivac istakao je da nije dobio poziv da obuče dres reprezentacije Kosova.

“Kao mlad sam došao u Crnu Goru. Posvećen sam toj zemlji i uvijek ću dati sve od sebe da pobijedimo što više utakmice. Ne krijem da me niko nije zvao iz Fudbalskog saveza Kosova”, dodao je napadač izraelskog Makabija iz Netanje.

Momak koji je iz Peći prije 10 godina stigao u Budućnost, a potom dogurao i do našeg nacionalnog tima, nije želio Kosovo za rivala.

“Iskreno, jedina želja pred žrijeb bila je da izbjegnemo Kosovo i nije mi se ispunila. Rođen sam tamo, moja porodica je i dalje na Kosovu. Međutim, ove utakmice isključivo posmatram sa sportske strane”, rekao je Bećiraj za Koha ditore.

Crna Gora će dočekati Kosovo 7. juna, dok će se isti rivali u Prištini sastati 14. oktobra.

Komentari: 3

Oj vojvodo

07. 12. 2018 - 12:25

A 'oće li vojvoda na utakmicu u VIP, pa poslije u Kristal na koljenice, ako do tada u Spuž ne ode
Milo Vujović

07. 12. 2018 - 12:51

Da su Crnogorci koji igraju za A tim Odani Crnogorskom Grbu koliko je Albanac Bećiraj,i bar 5% srbijanci njih 6-7 koji su Druga Postava A tim srbije a igraju za Naš A tim,Druga bi priča bila sa Crnogorskim fudbalom,Normalno bez Grobara Crnogorskog Fudbala tzv.genija srbijanskog Savićevića i Vrha FSCG,i Naravno srbijanskog trenera,za Crnogorski Nacionalni Tim treba da igraju isključivo Crnogorci koji su Odani Domovini do Neba,i to trebaju da Uče od Susjeda Hrvata kako treba bit Odan Crnogorstvu a posebno Svojoj Vječnoj Domovini Crnoj Gori !!
Optimista

07. 12. 2018 - 13:08

Peć je bila u sastavu kraljevine Crne Gore sve do 1918. http://www.info-ks.net/vijesti/kosovo/56348/opozicija-u-crnoj-gori-od-kosova-zahtjeva-pec-dakovicu-i-decane
Novi komentar