Pešić novinarima na presu

Zamisli bezobrazluka, čovjek vam donio titulu vi bi da ga mijenjate! (VIDEO)

Legendarni trener Svetislav 'Kari' Pešić nakon poraza od Budućnosti (67 - 64) osjetio je potrebu da održi lekciju domaćim novinarima zbog odnosa prema treneru crnogorskog tima.
Objavljeno: 07. 12. 2018 - 12:05 Promjenite veličinu teksta: A A A

 - Zamisli toga bezobrazluka... Čovjek koji vam je donio titulu poslije 15 godina, vi biste njega da mijenjate poslije dvije izgubljene utakmice u Evroligi - počeo je Pešić priču čim je ušao u pres salu "Morače" i nastavio:

- Da nije pobijedio u Baru vi biste ga promijenili. Ne gazda, nego vi što operišete... Sve znate, samo ne znate da operišete. Tjerate trenera nakon dva poraza u Evroligi, je li vas sramota? - upitao je Pešić

Nakon toga se prešlo na zvanični dio presa, ali Kari je nastavio da hvali Aleksandra Džikića

- Svaka čast Budućnosti, svaka čast kolegi Džikiću, preživio je onda kada je javnost neopravdano tražila njegovu smjenu, nakon nekoliko uvodnih poraza. Izuzetan je trener, zaslužio je povjerenje - poentirao je Pešić.

U videu koji slijedi na 26.43 pogledajte njegovu izjavu:

 

Komentari: 3

Obro

07. 12. 2018 - 12:32

Kakav CAR i profesionalc , Kapu dolje ? Novinari izvucite pouku iz ovog obraćanja, Budućnost je klub sa dobrim pojedincima i treba puno rada, ono niti su najbolji ni najbogatiji u Evropi. Svaka čast na onom što su dosad činili i podržimo ih u narednim utakmicama, bez obzira na rezultate !!!!
pobro

07. 12. 2018 - 15:27

ne govorim o politici, i ne mislim na politiku, ali naroda da 30 godina vlast nije promijenila a svakoga bi zapalila posle par poraza ( kosarkase, vaterpoliste, fudbalere, ...), koji su to drustveni kompleksi i mentalne anomalije, .. a neka vas je Kari opra, jer upravo novinari i mediji su ti koji dizu frku, pljuju i oblikuju drustvenu svijest (nazalost)...nije bitno je li coek izgubio ilidobio, poenta je sto mozete nekoga dizat u nebo 3 mjeseca, a sjutra da ga pljujete...i to govori sve o nama kao narodu.
Maestro

08. 12. 2018 - 01:59

U pravu si pobro. Osvoji se liga nakon 15 godina, po prvi put, pojedini razmaženi navijači hoće da ga smijene u oktobru. E pa neće moći. Još će mnogo vode poteć Moračom, prije nego Džikić ode..
Novi komentar