Luštica Bay prvi put predstavljena u Kini

Kompanija Luštica Development predstavila je projekat Luštica Bay u Kini, na prestiznom događaju upriličenom u sklopu saradnje sa najvećim portalom za investicije i nekretnine u Kini - Juwai China Agent Summit, i ceremonije nagrađivanja najboljih u branši - Global Chinese Agents Award, kao sponzor kompletnog programa. Predstavljanje u Šangaju  je prvo pojavljivanje Luštice Development na teritoriji NR Kine.
Objavljeno: 07. 12. 2018 - 14:18 Promjenite veličinu teksta: A A A

U direktnom razgovoru sa mnogobrojnim prestavnicima kineskih agencija za prekograničnu saradnju sa investitorima, kupcima i brokerima, i uz prezentaciju  pod nazivom "Petnaest minuta iz Crne Gore", istaknute su prednosti života i investiranja u Crnu Goru i Lušticu Bay. Značajno interesovanje prisutnih  izazvalo je predstavljanje programa ekonomskog državljanstva.

vbox7187-220a0604-144826-small

Kineski portal za investicije i onlajn influenser u toj oblasti na ovom tržištu, lansirao je prvu godišnju nagradu kako bi pospješio direktne kontakte agenata sa kompanijama koje razvijaju projekte i osnažio internacionalno povezivanja poslova u oblasti nekretnina u Kini.

Prema Keri Lo /Carrie Law/, izvršnom direktoru Juvai-a, “Kina je vrhunska za marketing nekretnina širom svijeta. Odličnost u razvoju i uslugama međunarodnog vlasništva zasnovanog na Kini zaslužuje da bude prepoznata ".

U sklopu boravka u Kini, tokom narednih dana, predstavnici kompanije će se susresti sa zainteresovanim kupcima i investitorima na sajmu LPS Šangaj, te upriličiti radnu posjetu Ambasadi Crne Gore u Pekingu.

Komentari: 0

Novi komentar