Tvrde da je Medojević saslušan

SDT: Ispitali smo tvrdnje o nezakonitom poslovanju firme Glosarij

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) je formiralo predmet povodom javno iznijetih tvrdnji Nebojše Medojevića da firma „Glosarij“ ima monopol na tržištu ljekova u Crnoj Gori, po kom osnovu zarađuje enormna sredstava, a da vlasnika te firme, zbog nezakonitog poslovanja niko ne hapsi, jer je kum Milivoja Katnića koji od takvog nezakonitog poslovanja ima svoj dio, saopšteno je iz SDT-a.
Objavljeno: 08. 12. 2018 - 17:22 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Provjeravajući iznijete tvrdnje, Specijalno državno tužilaštvo je, u postupku izviđaja, između ostalog, saslušalo u svojstvu svjedoka Nebojšu Medojevića koji nije ponovio prednje tvrdnje, već je naveo da nema neposredna saznaja o navodnom nezakonitom poslovanju pomenute firme i njenim navodnim vezama sa Glavnim specijalnim tužiocem, što je tvrdio u Skupštini, već da se radi o njegovim političkim stavovima“, navodi se u saopštenju SDT-a.

Kako se dodaje, nakon sprovedenog izviđaja, a kod takvog činjeničnog stanja, Specijalno državno tužilaštvo je dostavilo spise predmeta Osnovnom državnom tužilaštvu, radi ocjene da li se u radnjama Medojević Nebojše stiču elementi krivičnog djela lažno prijavljivanje iz čl.388 st.1 Krivičnog zakonika Crne Gore", stoji u saopštenju Specijalnog državnog tužilaštva.

SDT se danas oglasio  povodom izjave poslanikaPredraga Bulatovića, date u  emisiji „Živa istina“ koja je emitovana na RTCG dana 7. decembra 2018. godina, u kojoj je između ostalog naveo da Specijalno državno tužilaštvo nije formiralo predmet povodom navoda Nebojše Medojevića da direktor farmaceutske firme „Glosarij“, koji je kum Glavnog specijalnog tužioca,učestvuje u nezakonitim radnjama.

 

Komentari: 3

isti ste

08. 12. 2018 - 18:00

On je pomenuo konkretan lijek i visestruku razliku u cijeni u odnosu na Srbiju . Jeli to tesko provjerit ? Muka mi da se trosim i gnjavim familiju a sad za pola sata bih privatno to utvrdio . Vjerovatno da to znaju svi pacijeni koji ga koriste i pokusavaju ga preko prijatelja nabavitipo povoljnijoj cijeni u Srbiji . Ne treba narodu ni Medo ni SDT da zna koje tice pjevaju u MNE.
Hahaaa

08. 12. 2018 - 19:18

Oni koje je Medojević optužio za bezakonje, kažu da su sve ispitali i da je sve OK. Baš neočekivani rezultat istrage, hahhaaa. Kakvih čuda ovdje ima i to svaki dan, nevjerovatno.
Zoro

08. 12. 2018 - 19:53

Mozda je nesto skuplje,nesto jeftinije ali ako cemo posteno i stadard nam je bolji nego kod komsija.Makar za 20%.Nazovi rodbinu,ne budi lijen pa provjeri.
Novi komentar