U Beogradu predstavljena novogodišnja ponuda

Crna Gora omiljena destinacija za turiste iz Srbije (VIDEO)

Nacionalna turistička organizacija (NTO) u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, strateškim partnerima i Ambasadom Crne Gore u Srbiji, predstavila je danas ponudu Crne Gore za novogodišnje praznike u tržnom centru u Beogradu.

Objavljeno: 09. 12. 2018 - 09:50 Promjenite veličinu teksta: A A A

Pored susreta sa novinarima predstavnici lokalnih turističkih organizacija Bara, Budve, Tivta, Kotora, Podgorice i Rožaja kao i strateški partneri predstavili su svoju ponudu i bogat program za novogodišnje praznike na trgovima i u hotelima.

Tokom promocije organizovan je zabavni program za posjetioce, “Facepainting” animacija za djecu sa Djeda Mrazom i raznovrsnim poklonima. U okviru programa upriličen je i nastup Leontine i hora Čarolija.

“Crna Gora je prepoznata kao omiljena destinacija za turiste iz Srbije kada je u pitanju odmor tokom novogodišnjih praznika, te se očekuje da će i ove godine na crnogorskoj obali i planinama u prazničnoj atmosferi uživati hiljade gostiju sa ovog tržišta”, saopšteno je iz NTO.

“U susret predstojećim praznicima u svim gradovima u Crnoj Gori , što na primorju, što na sjeveru, po trgovima, po restoranima, imamo savršene programe dočeka Nove godine. Ja sam sigurna da će Crna Gora, baš kao što je bila i ljetos i tokom zime i tokom novogodišnjih praznika, potvrditi epitet destinacije koja nudi najbolji provod”, kazala je kazala je direktorica NTO Crne Gore Željka Radak Kukavićić

0912radakkukavicic

U Crnoj Gori u januaru i februaru naše planine nude bogate programe.

“To nije samo skijanje, nego i mnogi drugi sadržaji koje ćete naći u Žabljaku, Kolašinu, Rožajama, Beranama, Vučju. Isto tako, kako naši ski centri, tako i primorski gradovi, tokom januara i februara imaju veliki broj manifestacija. Sigurna sam da će svi oni koji dođu u Crnu Goru u tom periodu imati ludi provod”, navela je Radak Kukavičić.

Komentari: 0

Novi komentar