Jedna osoba uhapšena

Kolašin: Policija pronašla kokain kod tri lica

Službenici kolašinske policije su, preduzimajući mjere i radnje u cilju otkrivanja i suzbijanja tzv. ulične prodaje opojnih droga, kod tri osobe pronašlii i oduzeli kokain, saopšteno je iz UP.

Objavljeno: 10. 12. 2018 - 15:32 Promjenite veličinu teksta: A A A
Kolasin: Policija pronasla kokain kod tri lica
Ilustracija

''Pregledom B.M. (21) iz Kolašina, policijski službenici su pronašli pakovanje sa sadržajem materije za koju se sumnja da je kokain. Nadalje, kontrolom vozila kojim je upravljao V.B. (44) iz Kolašina, dok se u vozilu se nalazilo lice J.V. (31)iz Podgorice, policijski službenici su kod J.V. pronašli pakovanje sa sadržajem materije za koju se sumnja da je kokain''- navedeno je u saopštenju.

Protiv B.M. i J.V. su nadležnom sudu podnijeli zahtjevi za pokretanje prekršajnih postupaka zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprječavanju zlupotrebe droga.

''Takođe, kolašinska policija je lišila slobode I.V. (36) iz Kolašina zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Pregledom ovog lica policijski službenici su takođe pronašli i oduzeli materiju za koju se sumnja da je opojna droga kokain. Nakon toga je izvršen pretres prostorija koje koristi ovo lice i tom prilikom je pronađena i oduzeta materija za koju se isto sumnja da je kokaini vaga za precizno mjerenje. Kod I.V. je ukupno pronađeno i oduzeto 11,2 grama praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain''- zaključeno je u saopštenju policije.

Komentari: 0

Novi komentar