Marković saopštio

Bez odgovora zvanične Srbije za slučaj Milić

Ministarstvo vanjskih poslava Srbije nije se još oglasilo povodom boravka Branke Milić, optužene u slučaju pokušaja terorističkog napada na dan parlamentarnih izbora 16. oktobra 2016. godine, u Ambasadi te države u Podgorici, saopštio je crnogorski premijer Duško Marković.
Objavljeno: 11. 12. 2018 - 15:45 Promjenite veličinu teksta: A A A
Bez odgovora zvanicne Srbije za slucaj Milic
Foto: gov.me

On je podsjetio da je početkom decembra poslata diplomatska nota, a kasnije i urgencija povodom tog slučaja.

Marković je kazao da nijesu dobili odgovor Ministarstva vanjskih poslava Srbije, već da je samo bilo razgovora na marginama međunarodnih susreta dva šefa diplomatija.

„Nije napravljen neki napredak. Bićemo strpljivi i čekaćemo reakciju zvanične Srbije i u zavisnosti od te rakcije postupićemo u skladu sa našim interesima i zakonodavstvom“, kazao je Marković novinarima u Danilovgradu.

Komentari: 7

s usi ne verujem

11. 12. 2018 - 16:03

5 miliona gledatelja je sinoc culo cini mi se SAT TV CG kako neki ttitogracki advokat sa crvenom pijonirskom maramom oko vrata kaze da se moze podmetnut pozar u stranu ambasadu (srpsku ) i to iskoristit za upad i hapsenje ?!
xy

11. 12. 2018 - 18:35

Očigledno srpska ambasada učestvije u produženom pokušaju državnog udara u Crnoj Gori. Milićki izdvojiti suđenje, a Srbija neka hrani i oblači četnikušu do sudnjega dana. Jasno, visina kazne zavisi i od dužine bekstva. Jedino ostaje nejasno zašto Dačić toliko mrzi Crnu Goru. Mora da je negde dobio po prknu kad je dolazio na more?
Kremo Rasov

11. 12. 2018 - 16:34

A SVE U SKLADU SA ,, NIKAD BOLJIM ODNOSIMA "
Ambasadoru Persona Non Grata

11. 12. 2018 - 18:23

Ambasadoru Mingulcu dati 24 sata da napusti Crnu Goru. Sa njima nema na fino jer se ponsaju kao da za njih zakoni ne vaze. OUT! Kosovo je u pravu uvezi povecanja poreza na njihovu robu, jer oni samo to razumiju i jos ih zesce treba opaliti po dzepu.
Milo Vujovic

11. 12. 2018 - 18:53

No sto cete no cekati, nije vi Prvi Put da ste Nas ponizili,vasim ne Reagovanjima, Crna Gora u Njenoj Slavnoj istoriji Nikada nije Vodila Kukavicku Politiku !!
Samopostovanje

11. 12. 2018 - 22:27

Gospodine Markovicu, dokle ce Srbija da stiti kriminalce i da se ponasa kao da nema medjunarodne obaveze? Jel ovo rade zato sto je u pitanju Crna Gora? A sto je nas odgovor? Nista! Da se ne zamjerimo, zar ne? Blago nama. P.S. Kosovu SVAKA CAST jer im je jasno reklo ne kao i ostale komsije, mimo nas.
Montenegrina

11. 12. 2018 - 22:42

Drzavni udar organizovan u saradnji sa Srpskoruskim prijateljima jos traje i mi to mirno gledamo svaki dan.Srpski advokati kroje pravdu po Crnoj Gori i uce nas sta da radimo!
Novi komentar