(FOTO, VIDEO)

Kompanija Bemax stipendiraće 25 studenata Građevinskog fakulteta

Samo želim da iskažem da kompanija Bemax, kao društveno odgovorna kompanija, posvećuje veliku pažnju mladom kadru, jer smatramo da je budućnost upravo u ljudima, a ne u opremi i mehanizaciji. Iz tog razloga, već drugu godinu, a nadam se da će ovo biti i tradicionalno, svake godine da radimo, kompanija Bemax stipendira studente treće i četvrte godine. Ovaj put smo čak i povećali kvotu, tako da ćemo stipendirati 15 studenata treće godine i 9 studenata četvrte godine Građevinskog fakulteta. Svim našim stipendistima, po završetku studija, obezbijeđeno je da odrade pripravnički staž u kompaniji Bemax, kazao je Veselin Kovacevič direktor kompanije Bemax povodom dodjele stipendija studentima Građevinskog fakulteta.
Objavljeno: 12. 12. 2018 - 14:24 Promjenite veličinu teksta: A A A

Dekan, Srđa Aleksić, zahvalio se Bemaxu što je prepoznao Građevinski fakultet kao pravo mjesto gdje može naći kvalitetan kadar.

- I ove godine zahvaljujemo se kompaniji Bemax što je prepoznala Građevinski fakultet kao dio Univerziteta Crne Gore, kao pravo mjesto gdje može naći kvalitetan kadar pa tradicionalno već drugu godinu zaredom stipendira naše studente - kazao je Aleksić i dodao:

b3

- Ja se iskreno nadam da studenti koji izađu sa ovog fakulteta, imaju šta i pokazati u privredi, uz malu pomoć stručnjaka koji im tamo pokazuju put, nakon puta koji im je pokazan na Građevinskom fakultetu.

Strahinja Ilić, student Gradjevinskog fakulteta i stipendista kompanije Bemax kazao je da mu stipendija puno znači.

b2

- Sad sam treća godina Građevinskog fakulteta. Nakon ovoga ću upisati konstruktivni smjer. Ova stipendija znači puno za mene. Mislim da ću moći u kompaniji Bemax da steknem veliko iskustvo zbog njihovog stručnog kadra - zaključio je Ilić.

Komentari: 0

Novi komentar