Stravična smrt: Policija pronašla tijela supružnika u bunaru, dijete u lošem stanju

Beživotna tijela Časlava A. (57) i njegove supruge Slađane A. (50) pronađena su jutros u 4sata u bunaru na njivi u ataru sela Stagari u blizini Trstenika.
Objavljeno: 12. 12. 2018 - 17:20 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako se saznaje, prvi rezultati istrage ukazuju na to da su supružnici navodno upali u bunar, nakon što su u njivi krali kupus, međutim zvanično se okolnosti njihove smrti i dalje vode kao nepoznate.

Tijela nesrećnih ljudi prebačena su u kruševačku bolnicu radi obdukcije, od koje se očekuje da razjasni detalje tragedije.

Prema nezvaničnim informacijama, sat vremena ranije pronađeno je njihovo trogodišnje dijete, koje je bilo u lošem zdravstvenom stanju, pa je prevezeno u Dom zdravlja u Trsteniku.

"Komšije u selu su primijetile da dijete plače, pa je cijelo klupko počelo da se raspliće. Krenulo se u potragu za ljudima. Njihov auto je pronađen je nedaleko od bunara na potezu između dva sela Stragari i Milutovac, a odmah do auta bili su njihovi opanci. U kolima je bio kupus", kaže jedan od mještana.

Prema prvim informacijama sa terena, lica supružnika bila su okrenuta ka dnu bunara. O njima se za sada zna da nijesu bili korisnici socijalne pomoći.

"Mi smo dobili poziv noćas u tri sata da se u Poljni nalazi smrznuto i nezbrinuto dijete i naravno, naša dežurna služba odmah je krenula na teren. Sanitetom je prebačeno na Odjeljenje pedijatrije u Kruševcu. Preduzeli smo sve potrebne mjere i trenutno se radi na pripremi srodničke porodice iz Bošnjana koja bi trebalo da preuzme brigu o djetetu", rekao je Dragojlo Minić, direktor Centra za socijalni rad u Trsteniku.

Odmah nakon toga započeta je potraga za roditeljima, i ubrzo su pronađeni mrtvi u bunaru.

Komentari: 0

Novi komentar