Johanson: Ponosan sam na svoj tim

Radičević: Prvo poluvrijeme je bilo loše, dozvolili smo Dankinjama da nas biju

Crnogorske rukometašice poražene su od Danske 24 - 23 u posljednjem meču Glavne faze Evropskog prvenstva u Francuskoj. Loše izdanje u prvom poluvremeno koštalo je naše reprezentativke utakmice, mišljenja su lavice. Jovanka Radičević je nakon meča kazala da su dale sve od sebe da isprave grešku iz prvog dijela utakmice ali da to jednostavno nije bilo dovoljno. Ona smatra, da za trenutni sastav Lavica, još uvijek ima vremena.
Objavljeno: 12. 12. 2018 - 17:50 Promjenite veličinu teksta: A A A

''Teško je sad bilo šta pričati, izgubili smo na ovakav način. Prvo poluvrijeme smo odigrali jako loše, dozvolili smo Dankinjama da nas tuku i biju. U drugom poluvremenu smo bili adekvatan protivnik ali to očigledno nije bilo dovoljno. Nismo imali sreće pri tom zadnjem šutu koji je od bloka ušao u gol, ali šta je tu je. Moramo biti ponosni što nas niko na ovom šampionatu nije dobio tako lako. Žao nam je što nismo ostvarili taj naš cilj, ali vjerujem da još ima vremena za ovu reprezentaciju'', kazala je Radičević.

Đina Jauković je nakon meča kazala da su loše ušli u meč i da odbrana nije bila oankva kakva je trebala biti, te da su Dankinje zasluženo slavile.

Tanja Brnović smatra da ih je prvo poluvrijeme koštalo meča.

''Kada je najviše trebalo bile smo najnespremnije. Napravile su nam 4-0 i bile su odlučnije. Iako smo to kasnije nadoknadile prvo poluvrijeme nas je koštalo meča. Borile smo se, trudile, radile zajedno, ali jednostavno nije bilo dovoljno'', kazala je Brnović.

pera-johanson

Strateg crnogorske rukometne selekcije, Pera Joahnson je kazao da je uprkos porazu, ponosan na svoj tim.

''Vrlo sam razočaran, Danska nas nije iznenadila iako je to tako izgledalo. Znali smo da će što je jače moguće ući u meč i to smo i očekivali. Bili smo srećni što smo na odmor otišli samo sa minus četiri gola. U nastavku smo počeli da radimo, mijenjali smo golmana i igrali smo vrhunsku odbranu na kraju. Šta da kažem, ova dva gola preko bloka - nekad se to desi, nekada jednostavno izgubite na ovakav način. Možete pričati šta hoćete ali sam ponosan na svoj tim'', zaključio je Johanson.

Komentari: 0

Novi komentar