Po osnovu krivične prijave Vanje Đurišića

Saslušani načelnik Komunalne policije i inspektori

Načelnik Komunalne inspekcije Miloš Novović i komunalni inspektori Zoran Stešević i Ratka Dašić juče su, u svojstvu građana, saslušani u Osnovnom državnom tužilaštvu po osnovu krivične prijave koju je protiv inspektora Steševića, Dašićeve i Milivoja Nišavića, podnio Vanja Đurišić koji već dvije godine blokira Jerevansku ulicu, tražeći da mu Glavni grad ekspropriše zemljište od 1.023 kvadrata preko koje je izgrađena saobraćajnica.
Objavljeno: 15. 12. 2018 - 08:03 Promjenite veličinu teksta: A A A

Službenike Komunalne inspekcije juče je saslušao Ivan Medojević, osnovni državni tužilac.

U krivičnoj prijavi koju je Đurišić podnio protiv komunalnih inspektora je naznačeno da su oni 28. novembra ove godine pokušali da uklone ogradu oko kamp kućice u kojoj, kako je naznačio, živi 285 dana, kao i palete i gume.

“Nekoliko dana ranije, tačnije 16. novembra, službenici Komunalne inspekcije su na žici okačili svoje odluke, odnosno rješenja, a koja nemaju pravno dejstvo jer nisu zakonita, zato što Komunalna inspekcija nije nadležna za privatnu svojinu, već za javne površine. Pretpostavljam da ovo njihovo postupanje nije krivično djelo, ali ovom prijavom želim da naglasnim da moja porodica trpi svakodenevne stresove”, piše između ostalog u krivičnoj prijavi Vanje Đurišića, prenosi Dan.

Komentari: 1

Sekula

15. 12. 2018 - 13:56

Ovo je velika sramota i slika i prilika Crne Gore. Riješite ovo već jednom za Boga miloga pa nek po pravu i pravdi svak dobije što je njegovo.
Novi komentar